TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet pontyhorgászoknak
Megjelent: 2019. december 09. | Forrás: Őze Dániel

Egy igazi, akár bojlis pontyhorgásznak nem egyszerű feladat meglepetést kitalálni abban a rengetegben, ami ezt a módszert körbe öleli, így a szakmai részét ennek a technikának, ami az aprócikkek, horgok és végszereléki elemeket jelenti, én úgy gondolom, rá kell hagyni közös szinergiában a profi horgászokra. De, ennek a technikának is természetesen vannak olyan szükségelemei, melyeket bárki ki tud választani. Egy kis inspirációt és segítséget adva, 10 termék kerül ajánlásra, amivel igazi meglepetést lehet szerezni, a kiszemelt nagyhalas pecásoknak.

Carp Expert Neo Robust rodpod

Az első termék egy igazán praktikus bottartó állvány, mely a Neo Robust nevet kapta. Kompakt kivitel, mely állítható lábainak köszönhetően, bármilyen terepviszony közegében, könnyedén felállítható, megoldást kínálva, a használt botok tökéletes elhelyezéséhez. Az állványhoz járó kereszttartók meneteinek helyzete tetszés szerint beállítható a kivitelen, ezzel akár 4 bot elhelyezhető rajta.
Alumínium váza garantálja, hogy több éven át hasznos eleme lesz a horgászfelszerelésnek. Akár fiatalabb pecásoknak is szuper ötlet, akik régóta vágytak egy kompakt rodpodra.

Carp Expert Tevere Rádiós kapásjelző szett

A rodpodok mellett, az elektromos jelzők is ezt a vonalat képviselő horgászok alapvető kelléktárába tartoznak, mivel ezek felelősek a kapások komfortos jelzéséért, akár az éjszaka leple alatt. A Tevere rádiós jelző, 3 féle tárolós kivitelben kapható, 2+1, 3+1, illetve 4+1 változatban, ahol a második szám a 150 méteres hatótávú rádiós vevőegységet jelöli. Sátorban vagy távol a bevetett készségektől, ezzel a praktikummal, mindenhol tudni fog a horgász róla, ha a bevetett horgot egy gyönyörű hal elhúzta.

A kapásjelzők természetesen jack aljzatokkal vannak ellátva, így képesek az ilyen bemenettel ellátott ledes swingereket áramforráshoz juttatni, külsejük teljesen vízálló, és ami az extra a kivitelen, az átlagostól nagyobb ledes megvilágítás. Ezekkel a jelzőkkel az éj leple alatt gyerekjáték lesz a botokhoz vezető gyors irányt megtalálni.

Carp Expert Pro LED swinger

A Carp Expert újdonsága a kapásjelzők területén, a ProLed swinger széria. A matt fekete dizájnt kapott merevkaros kivitel, Led fényforrás segítségével tudja jelezni az ejtős és húzós kapásokat, hogy éjszaka se maradhasson le a horgász élete haláról.

A fejrészen fixált zsinórakasztó rendszer lett alkalmazva, a biztos tartás érdekében. A kar rész 195 mm hosszú, felette pedig egy 60 grammos csúszó súly kapott helyet, amivel könnyedén beállítható a zsinór feszessége.

Kiváló funkcionalitású swinger, melynek minden elektromos jelzőt használó pecás hasznát tudja venni, a beállítható súlyelosztás miatt.

ET Outdoor Deluxe válltáska 50x25x30cm

Az EnergoTeam Outdoor szériája kedvező megoldásokat kínál a vízparti időtöltésekhez. Ennek a részese ez a kellő méretekkel rendelkező válltáska is, melynek elrendezése rendkívül kedvezően lett kialakítva. Első felén egy nagyobb cipzáras tároló van, akár a rakéták számára, oldalt szintén 2 cipzáros zseb az aromáknak, ólmoknak, mindezek hálós külső zsebekkel kiegészülve. A belső nagy egyterű fakk pedig, jó szolgálatot fog tenni az etetőanyagok, szerelékes dobozok és akár ruhák tárolására is. A többnapos túrák alapeszköze lehet az EnergoTeam Deluxe válltáska.

Tökéletes ajándék, ha a kiszemelt pecásnak annyi felszerelése van, hogy annak tárolása és szállítása már nem könnyű feladat, vagy csupán azoknak, akik a többnapos túrákat preferálják, ez igazán hasznos kiegészítő lesz.

EnergoTeam 250 cm-es sátras ernyő

A többnapos, vagy éjjeli pecák másik kiváló társa, az EnergoTeam oldalsátor résszel ellátott ernyője, mely eső, szél, és kisebb hidegek ellen nyújt kiváló rejtekhelyet, de nyáron a rekkenő hőségben is áldani fogják az ajándékozót miatta, mivel a napsütés ellen is használható, akár szimpla ernyőként.

250 cm-es méretének köszönhetően védelmet fog nyújtani minden felszerelésnek. Botzsák, kellékek stb., mind be fognak férfi a hátsó részébe, a középső, illetve első részében pedig, akár 2 szék is elférhet, komfortot kínálva 2 horgász számára.

Éjjeli horgászatot kedvelő vagy 24 órás horgászatot kedvelő pecásoknak kiváló alternatíva.

Carp Expert extra erős karfás fotel

A horgásznapok legnagyobb komfort-faktorát befolyásoló székek is örömet tudnak okozni, főleg ha azok minőségi köntösbe vannak bújtatva. A Carp Expert extra erős, változtatható dőlésszöggel ellátott verziója, az igazi nagy pecásoknak is szuper variáns, mivel szuper erős szerkezetének, 150 kg teherbírás sem akadály. Állítható sártalpas lábakkal van szerelve, így akár egyenetlen talajon is kiválóan felállítható.

EnergoTeam Outdoor Solar kempingláma

A kisebb, de extra praktikus ajándékot keresők, a Solar lámpában minden számításukat tökéletesen megtudják találni. Funkcióinak tárháza a maximumra lett kihozva. Belső akkumulátora napelemmel is feltölthető, de ha rapid éjjeli horgászat adódik, se kell aggódni, mivel AC kábel is jár hozzá, hálózatról is tölthető. Sőt 2.0 USB-vel is, ha pedig, semelyik se áll rendelkezésre, természetesen elemmel is működésbe hozható.

Navitas ruházat

A ruháknak sokan nem örülnek, mivel mindenkinek eltérő az ízlése, de ez a probléma kiküszöbölhető a Navitas Angling ruházat termékeivel. Az összes termék minimalista dizájnt kapott, szuper minőségben. A szortimentben minden téli ruhadarab megtalálható, ami egy hűvösebb vízparti horgásznapot kellemesebbé varázsolhat. Pólók, pulcsik, melegítőnadrágok és igazán széles szortimentű kiegészítők, amelyek a sapkákat és még a lábbeliket is felöleli.

A ruhavásárlás, egy horgász számára, 100%-ig eltalálható a Navitas kiváló termékeivel.

Navitas ruházatok az Energofish kínálatában!

The One Starter Kit

A csalik, bojlik és etetőanyagok mindig beindítják egy horgász fantáziáját, kézbevétel után, már annak felhasználhatóságát tervezik. A horgászcsalik felhozatala mára már igazán színesnek mondható, így nehéz ennek útvesztőjében kiutat találni, főleg, ha ajándékozásról van szó.

Erre a problémára nyújtanak alternatívát ezek a dizájnos The One vödrök, természetesen nem üresen, hanem teletöltve minden alkotóelemmel, ami egy rapid pecára tökéletes opciót ad.

A szett tartalma:

- Dizájnos The One vödör
- 2 kg bojli, 18 mm főtt + 22 mm oldódó változat
- 60 grammos a szetthez passzoló ízvilágú Dip
- 80 grammos horogbojli, mellé paszoló popupokkal

A szett teljes tartalma bőven elegendő egy 12, de akár 24 órás horgászatra is, ahol nem kell sok csalogatóanyagot bejuttatni, hanem a minőségi koncentrált etetés a preferált.

A Kit, a jól megszokott 4 ízvilágban megtalálható:

- Red (Gyümölcsös, fűszeres, halas)
- Black (Hallisztes, pikáns, fűszeres)
- Purple (Rákos, lazacolajos)
- Gold (Vajkaramellás)

A többféle oldódási idejű és minőségi, prémium összetételű etetés, spombozás alkotóelemei mellett, a szettek minden fogós csalizáshoz kellő elemet is tartalmaznak, ami a kulcsa a sikeres horgászatnak.

Tökéletes ajándék, akár profiknak is, a The One minőségi összetételében Ők se fognak csalódni.

160 cm-es óriás pontypárna

Az utolsó ajánlott termék, igazi meghökkenést tud okozni, monumentális mérete következtében, a csomagolása 100%, hogy nem lesz egyszerű feladat, de aki ezt kibontja, élete fogását veheti a kezébe, mivel 160 cm-es mérete igazi kapitális egyedet jelent. A kisebb halakat magáénak tudható pecások egyik legviccesebb ajándéka tud ez a kivitel lenni.

Reméljük pár embernek tudtunk segítséget nyújtani, karácsony előtt, az ajándékválasztás során, ezekkel a praktikus, bojlis pontyhorgászoknak.

CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL
45 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO ROBUST RODPOD
30 990 Ft
Részletek
ET SÁTRAS ERNYŐ 2,50M
22 990 Ft
Részletek
HALAS PÁRNA PIKKELYES ÓRIÁS PONTY
12 390 Ft
Részletek
OUTDOOR SOLAR KEMPINGLÁMPA
5 190 Ft
Részletek