Orsók minden helyzetre
Megjelent: 2023. december 23. | Forrás: Frankó Zoltán

Az új Carp Expert orsók lefedik a feederes horgászat teljes szükségletét, de megtaláljuk közöttük az úszós horgászat vagy éppen a süllőzés megfelelő társát is. Igényeink szerint válogathatunk, mindenre megfelelő megoldást találunk. Hosszú élettartamú, szép megjelenésű orsók.

Carp Expert újdonságok.

1. Power Runner 3000 és 4000 orsók. A partközeli és átlagos távolságok horgászatának eszközei. Aluminium dob, 7+1 csapágy. Egyaránt kiválóak feederezni, úszózni, süllőzni…

A nyeletőfék is hasznos kiegészítő.

Fekete-arany színű, lekerekített, fém zsinór klipsszel ellátott fém dob.

Grafit pótdob jár minden orsóhoz.

Power Method Runner 5000 és 6000 orsók. Ezek már a közepes és nagyobb távolságok feederes horgászatához készültek. Aluminium dob, 5,14:1 áttétel, 7+1 csapágy jellemzi őket.

A nyeletőfék itt is kiegészítő elem.

Lekerekített, fém zsinór klipsz a pontos horgászathoz.

Max2 Long Cast 8000. Ez már egy igazi távdobó! Bojlis és távoli feederes pecához remek társ lesz. 7+1 csapágy. 4,1:1 áttétel. Fém dob.

Nagy méretű, kúpos és nyújtott dob, melyről könnyen pereg le a zsinór a távoli dobásokhoz.

Két lekerekített, rugós, fém zsinór klipsz található a dobon, így akár két távot is kimérhetünk és horgászhatunk. Ha a rövidebb távon elfogy a hal, csak kiakasztjuk a klipszből a zsinórt és dobhatunk a távolabbi kiakasztással.

Grafit pótdob a kiegészítő.

Max2 Method 6000 orsó. A nagy távolságú method feederezés tökéletes eszköze. Nagyobb testvéréhez hasonlóan 7+1 csapágy, 4,1:1 áttétellel készül.

Természetesen itt is 2 darab rugós, fém klipsz van az alumínium dobon.

Grafit pótdob.

River Feeder 7000. Erős, szép megjelenésű orsó a folyóvízi horgászathoz. Aki szeret a Dunán, Tiszán márnára, pontyra, amurra horgászni megfelelő társra lel! 4,1:1 áttétel, 5+1 csapágy az erőhöz.

Szemből is mutatós a piros-fekete megjelenés.

Mély, erős fém dob a folyóvízre.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy erős, strapabíró és szép megjelenésű orsó család az új Carp Expert széria! Fém dob, lekerekített, rugós fém zsinórklipsz, grafit pótdob teszi őket tökéletessé.

 

CARP EXPERT MAX2 LONG CAST 8000 TÁVDOBÓ ORSÓ
24 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT POWER METHOD RUNNER ORSÓ
15 490 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT POWER RUNNER ORSÓ
13 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT RIVER FEEDER 7000 ORSÓ
14 990 Ft
Részletek