Megérkeztek az új pellet bokszok
Megjelent: 2023. június 10. | Forrás: Raffer Kristóf

Úgy gondolom, hogy erre a termékre már nagy szükség volt a Benzár Mix palettáján, hiszen egy rendkívül praktikus, fogós csalogatóanyagról van szó, aminek elkészítése végtelenül egyszerű és talán ez a három legfontosabb tulajdonsága teszi ennyire meggyőzővé.

Íme az 5 féle pellet box!

Igen, öt a szerintünk leginkább fogós ízesítésben került a boltok polcaira, amelyek között van már régóta bevált aroma, viszont van, olyan új ízesítés is, aminek szükségét éreztük, ahhoz, hogy a lehető legeredményesebbek lehessünk és emellett került még a dobozokba egy kis tégelyben a 2023-as évi sláger újdonságunkból, ami pedig nem más, mint a Concourse Twister csali. Természetesen a bokszokhoz passzoló ízesítésben helyeztük el, ezeket a csalikat.

Vegyük szépen sorra ezt az öt fogós ízt:

Mangós pellet box a mangós Twister csalival. 

A mangós ízvilág már kétségkívül megkerülhetetlen a horgász piacon, ezért mi is úgy gondoltuk, hogy bizony szükség van egy, ilyen ízesítésű pellet boxra.

Chili-Kolbász pellet box a Fokhagyma-Mandulás Twisterrel. 

Egy igazi nagyhalas, csípős pellet mixről van szó, hiszen a Chili-Kolbász ízesítést bizony előszeretettel fogyasztják a nagytestű pontyok!

Ananászos pellet box a Csoki-Narancsos Twisterrel.

Egy igazi édesség a halaknak, az ananász az egyik, olyan íz, ami már hosszú évek óta rendkívül fogós, és nem maradhat otthon egyetlen horgászat során sem.

Green Betain pellet box a Hallisztes Concourse Twister csalival.

Erős, halas illatának és ízének köszönhetően bármelyik halfajra eredményesen használhatjuk. Nekem például a személyes kedvencem, hiszen több tokhal megfogásához is hozzásegített már.

Squid pellet box az Eper-Tintahal ízesítésű Twister csalival.

Egy újabb, inkább büdösebb ízvilágú pellet box, amit a pontyok előszeretettel fogyasztanak az év bármely időszakában.

Jól látható tehát, hogy 2 édes és 3 büdösebb, csípősebb verzió érhető el mostantól a palettánkon.

Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ezek a pellet bokszok nem kizárólag a meleg, nyári napokon eredményesek, hiszen mi is rengeteget használjuk őket az év bármely időszakában.

Akkor miért Summer pellet box a neve?

Nos, erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz, hiszen ezeknek a pelleteknek a megfelelő arányait mi állítottuk össze és a Summer pellet boxok alacsonyabb fehérje tartalommal bíró pelletekből lettek összeállítva, hiszen sokszor van úgy, hogy a halak inkább, ezeket pelleteket keresik főleg a nyári időszakban.

Ennek a szép tükrösnek is tetszett a Green Betainos box.

A színes pellet szemek messziről felhívják a kosarunkra a halak figyelmét.

 

Ezek a pelletek alapból natúr változatban kerültek a boxokba, ebből adódóan, ha nem szeretnénk aromát önteni rá, akkor tudjuk natúr változatban is használni, csupán egy kis vizet kell rátenni, majd összerázni, várni néhány percet és kész is a pelletünk!

400 gramm pellet mellé került a 150ml aroma és egy tégely csali. Kell ennél több?

Én úgy szoktam elkészíteni, hogy a pelletre ráöntöm a 150ml aromát, majd összerázom és pihentetem 4-5 percig majd ezt a folyamatot kétszer-háromszor megismétlem és kész is a pelletünk!

A pelletszemek közelebbről szemügyre véve. 

Jól látható, hogy többféle méretű pelletek alkotják a mixet, hiszen vannak benne 2,4mm-es halas pelletek is, illetve különböző színes pelletszemek is.

Íme a megtöltött kosár, ami hamarosan az éhes szájakat várja. 

Ezek a halak bizony nem tudtak ellenállni a pellet boxoknak.

Úgy gondolom, hogy ezek a pellet boxok mind a rapid horgászatokhoz, mind pedig a versenyhorgászatokhoz megfelelő alternatívát jelentenek majd a horgásztársaknak, hiszen kis helyen is elfér, rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ugyanakkor a legjobb minőségű pelletekből lettek összeállítva, ezért fogósságuk megkérdőjelezhetetlen legyen szó hobbi vagy verseny horgászatokról egyaránt.

Biztos vagyok benne, hogy sokat fogom az év folyamán használni, ezeket az etetőanyagokat, érdemes kipróbálni őket!

 

Képek: Molnár Zoltán

Szöveg: Raffer Kristóf

 

CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER ORSÓ
11 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT MAX2 FEEDER BOT
27 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT PRESTIGE MULTICOLOR ZSINÓR 300M, 1200M
1 990 Ft-tól
Részletek