MFF - A method feeder horgászok szúnyogriasztója!
Megjelent: 2023. június 10. | Forrás: EnergoTeam

Érdekesen csenghet sokaknak a cím, hogy a feeder horgászoknak már külön szúnyogírtót is terveznek, viszont az a mondat is több horgásznál megragadhatott, hogy szúnyogírtós kézzel nem nyúlnak sokan az etetőanyaghoz, mivel a benne lévő vegyszer riasztóan hathat a halakra. Ezen kritérium megoldására jött létre az MFF - vegyszermentes szúnyogriasztó család!

Az MFF szúnyogriasztó használatával távolról elkerülnek a szúrós kis ördögök, mert a speciális illóolajokból álló összetevőitől rettenetesen írtóznak!

Az MFF egy speciálisan horgászoknak kifejlesztett, teljesen vegyszermentes, intenzív, mégis az emberi orr számára kifejezetten kellemes illatú szúnyogriasztó család.

A készítmény távol tartja a szúnyogokat, miközben a halak viselkedését nem befolyásolja, ellentétben más készítményekkel, melyek használata közben, ha csalival vagy etetőanyaggal érintkezik a szúnyogriasztós kezű horgász, azt már távolról kiszagolják a halak és szempillantás alatt elkerülik azt.

Ideális gyerekek számára is 3 éves kortól.

Használat: Alkalmazza az egész bőrfelületen. Használatkor kerülje a szem és nyálkahártyával való érintkezést.

- Parabén mentes
- propilénglikol mentes
- nem tartalmaz színezéket
- paraffinolaj mentes

Ezt a szúnyogriasztót, mivel nem tartalmaz vegyszert, így nyugodtan lehet etetőanyag használata mellett is alkalmazni, az illóolajok pedig nem fogják zavarni a halakat.

A szúnyogriasztók mellett, elérhető az MFF csípés utáni kenőcs is. Nyugtató hatású praktikus gél a csípések (például méhek, szúnyogok, stb.) és a bőrirritációk ellen.

Alkohol, színezék, paraffin olaj, parabén és glykol mentes, így nem okoz használata ellenhatást horgászat közben, bármilyen egyéb anyaggal, akár etetőanyaggal érintkezve sem.

Méhcsípések ellen is jó opció!

A szúnyogírtók mellett, egy készülék is elérhető a sátras horgászok részére. Az Air Tornado egy olyan speciális szúnyogirtó berendezés, ami egy szabványos USB csatlakozóról működtethető amivel eredményesen csíphetjük el a szúnyogokat akár a sátrunkban használva is!

Használata egyszerű és 100%-ban hatásos! Éjszaka a speciális fénytartományban világító fényének köszönhetően magához csalja a szúnyogokat és hangtalanul szippantja magába őket.

Tisztítása végtelenül egyszerű, csupán az alsó tárolórészt kell kiüríteni és újból használatra kész!

A Tornado lámpáról szóló videó itt nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=RV4F_YuvV4c

MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA
5 190 Ft
Részletek
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
Részletek
MFF CSÍPÉS UTÁNI KENŐCS
1 590 Ft
1 115 Ft
Részletek
MFF SZÚNYOGRIASZTÓ SPRAY 100ML
2 790 Ft
1 990 Ft
Részletek