Karácsonyi ajándék ötletek - 2. rész
Megjelent: 2019. december 03. | Forrás: Őze Dániel

A horgászat szó hallatán, szinte minden embernek más jut az eszébe. Aki műveli ezt a szép sportot, neki módszerek szerint a pergetés, bojlizás vagy a finomszerelékes úszózás és feederezés juthat egyből az eszébe, vagy azok a szép pillanatok, amelyeket ezen módszerek használatával átéltek. Természetesen aki még nem tapasztalta meg a horgászatnak a felsorolt technikákkal felölelt világát, neki egy a sárban, szélben, esőben való unalmas és főleg kényelmetlen tevékenység képzete is eszébe juthat az egészről.

Az előző bekezdés második felének helytállóságának megtorlása miatt, a következő termékek mind a pecások horgászattal töltött idejének kényelméért lesznek felelősek, maximalizálva a vízparton töltött idő komfortosságát, ami valljuk be, igazi élményeket és kikapcsolódást tartogat, bármely a természetet vagy halakat kedvelő ember számára. Ezek a termékek természetesen ajándéknak is kiváló alternatívát nyújtanak, szinte módszertől függetlenül örülhet nekik bármely pecás, mivel magas kényelmi interakciók között szeret mindenki hódolni a kedvenc hobbijának.

1. Outdoor sátras ernyő - 250 cm-es változat, terepmintás kivitel.

Az Outdoor márka főleg a vízparton töltött idő komfortosabbá tételéhez nyújt praktikus megoldásokat. Ez a funkcionalitás teljesen igaz erre az igazán egyedi, terepmintás külsővel rendelkező sátras ernyőre is. Komplett felállított formájában, a termék 250 cm-es méretének köszönhetően védelmet fog nyújtani minden felszerelésnek. Botzsák, kellékek, mind be fognak férni a hátsó részébe, a középső, illetve első részében pedig, akár 2 szék is elfér, komfortot kínálva 2 horgász számára.

Az oldalsó ponyva rész teljesen cipzározható, plusz ami a kivitelen különleges, a többi sátras ernyővel szemben, az a szintén teljesen átlátszó, cipzáras kialakítású ajtó rész. A zordabb időszakokban, a szél ellen, ez szuper szolgálatot fog tenni, a kiláthatóságon kívül.

Rapid pecákra, de akár 1-1 éjszakai horgászatra is megfelelő összeállítás, a néha kellemetlen éjszakai szelek, hidegek ellen is tökéletes alkalmatosság lesz. Minőségi anyaghasználatának köszönhetően, hálás kiegészítő lehet több éven keresztül.

Tökéletes ajándék feedereseknek, bojlisoknak, de a harcsázás kedvelői sem fognak egy ilyen ernyő miatt panaszkodni, mivel tökéletes menedéket nyújt az éjjeli pecák során.

2. Outdoor esernyős félsátor - terepmintás kivitel.

Az előző termék kistestvére, a szintén Camou mintázatú 210 cm-es félsátor, mely szintén egy rendkívül hasznos kiegészítő, hiszen esőben, szélben, napsütésben védi az alatta pihenő horgászt. Komplett felállított formájában, a termék 210 cm-es szélességének köszönhetően védelmet fog nyújtani minden felszerelésnek. Egy többnapos túrára készülve, akár egy ágy is elhelyezhető a brolly alatt. Tökéletes kisebb helyigényű megoldás.

3. Carp Expert 6 lábas ágy.

Félsátor alá, egy szuper ágy is dukál. Tökéletes választás erre a célra a Carp Expert kompakt, praktikusan szállítható mobil fekhelye, mely kényelmes pihenést biztosít az éjszakai horgászatok vagy horgásztúrák során. Állítható lábainak köszönhetően, az egyenetlen talajviszonyok mellett is tökéletesen felállítható. A fekvőfelülete 195x75 cm. Tökéletes ajándék bojlis horgászoknak, akik régóta panaszkodnak az éjjeli pecák kényelmetlensége miatt, ez az ágy 100 %-os meglepetést fog biztosítani.

4. Outdoor Camou hálózsák.

Egy szuper ágy mellé, hálózsák se árt, ha van a horgászoknál, aki éjszakai vagy többnapos horgászaton vesz részt, mivel az éjszakai pecák a nagy halakon kívül, kellemetlen időjárási viszonyokat is rejthetnek.

A 2 méretben kapható terepmintás Outdoor hálózsákok, minőségi anyaguk és légáteresztő képességük miatt, kellemes pihenést fognak biztosítani. Az anyag mellett másik előnyük, hogy végig cipzáras kialakításúak, így egy hidegebb nyári estén, akár sima takaróként is lehet alkalmazni. Éjjeli horgászatot kedvelőknek tökéletes alternatíva.

5. Carp Expert Extra erős karfás fotel.

Egy jó szék aranyat ér, főleg, ha a teherbírása se hétköznapi kereteket tudhat magáénak. Az extra karfás fotelünk, 150 kg-os teherbírást biztosít, kedvező funkcionalitással. A szék dönthető háttámlás, már-már ágyként is lehet használni, ha a legalsó állásba pozícionáljuk a tekerő részt. Pihenéshez, horgászathoz, kiváló választás. Azon embereknek kínálja a legjobb választást, akik megunták a gyenge, silány anyagú és kényelmetlen, kompromisszumokat taglaló ülőalkalmatosságokat.

6. Carp Expert karfás szék.

Ez a kiváló szállíthatósági paraméterekkel jellemezhető ülőalkalmatosság, a háttámla állíthatóságában tűnik ki a többi szék közül. A dőlésszöge a karfával állítható be. Felemelése után, a háttámla pozíciójának fixálásakor, csak be kell pattintani a helyére, könnyen, gyorsan beállítható a rész, akár a székből való felkelés nélkül. Állítható sártalpas lábakkal szerelt változat, a gyors, rapid pecák egyik szuper alternatívája.

7. EnergoTeam Outdoor King Size 120 összecsukható szék.

Az összecsukható vázas változatot keresők is megtalálják kínálatunkban számításaikat, például a King Size 120-as kivitelben. Erősített szegélyei és varrása mellett, erős anyaga védi a külső sérülésektől. A kivitel extrája még, hogy két darab szélesített kartámaszt kapott, ahol mind a kettő "pohár", illetve sör-tartóval rendelkezik, amely a kényelmet teljesen maximalizálja egy melegebb nyári délutánon is akár. A váza teljesen összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságát. A horgászati alkalmazás mellett, kiváló opció egyéb szabadidős tevékenységekhez is.

8. EnergoTeam Outdoor X-lábú szék – Classic.

Ha cserkelő vagy vadvízi pecáról van szó, akkor nem mindegy, hogy mekkora felszerelést kell a horgászoknak magukkal cipelni, Ilyen helyekre a fotelek vagy nagyobb helyigényű székek szállítása sokszor nem lehetséges, erre nyújtanak tökéletes opciót az X-lábú székek.

A Classic változat egy lapra csukható erősített vázzal rendelkező kompakt szék, mely rendkívüli egyszerűségével hívja fel magára a figyelmet. Minimális helyet foglal csak, ezáltal bárhová egyszerűen és könnyedén szállítható, majd felállítható.

9. ET Outdoor X-lábú Junior szék.

A Classic mellett, az X széria kapható Junior változatban is. A kis helyigény mellett súlya is csekély, vadvízre is szuper alkalmatosság a gyerekeknek. Akár pár órás horgászatokhoz tökéletesen alkalmas eszköz, módszertől és tapasztalattól függetlenül.

Gyerekeknek jó opció, ha pecás ajándékot is szánunk számukra.

10. Carp Expert csalizó asztal.

Az utolsó termék a komfortos kiegészítők között pedig nem más, mint a Carp Expert sátras, más néven csalizó asztal.

A székek, fotelek mellett elhelyezhető praktikus kis asztalnak köszönhetően, minden csali és kiegészítő egyből kéznél lesz, akár a csalizási vagy szerelékkészítési folyamatok alatt. Feedereseknek, bojlisoknak, de igazából módszertől függetlenül ajánlott szuper praktikussággal rendelkező kiegészítő, amely minden pecásnak igazi értéket tud nyújtani.

Reméljük pár embernek tudtunk segítséget nyújtani, a karácsonyi hajrá előtt az ajándékválasztás során, ezekkel a praktikus, univerzálisan használható komfortos kiegészítőkkel.

CARP EXPERT 6 LÁBAS ÁGY
45 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT KARFÁS SZÉK
34 990 Ft
Részletek
ET OUTDOOR KING SIZE 120 SZÉK
21 990 Ft
Részletek
OUTDOOR CAMOU HÁLÓZSÁK
10 490 Ft
Részletek
OUTDOOR ESERNYŐS TEREPMINTÁS FÉLSÁTOR
21 990 Ft
Részletek
OUTDOOR TEREPMINTÁS SÁTRAS ERNYŐ - 250 CM
32 990 Ft
Részletek
OUTDOOR X-LÁBÚ CLASSIC SZÉK
8 190 Ft
Részletek
OUTDOOR X-LÁBÚ JUNIOR SZÉK
3 390 Ft
Részletek