Feszes, karakteres, gyors - megérkezett a Wizard Edge Spin!
Megjelent: 2023. augusztus 22. | Forrás: Őze Dániel

A pergetés és a pergetőhorgászok eszköztára mára rendkívül szerteágazó lett, ez igaz a botok terén is. A botokat karakter és halfaj szerint, specifikusan ki lehet választani, hogy az adott módszerhez legjobb pálcával tudjunk horgászni. A legújabb Edge Spin szériánk az igazán feszes, karakteres, gyors botokat kedvelő horgászoknak kedvez, legyen szó süllő vagy harcsahorgászatról.

3 féle méret változatban és 3 különböző dobósúlyban elérhető az Edge Spin

Az Extra-Fast akció mellett, természetesen a külsőségekről is érdemes szót ejteni egy új pergető bot kapcsán, mely az Edge Spin esetében, igazán elüt a megszokottaktól és modern köntösbe öltöztetett szériáról beszélhetünk.

A megfelelő gyűrűzést egy gyönyörű arany szegélyezett bandázsolás teszi teljessé.

A blank jelen esetben IM12-es karbon felhasználásával készült, amelynek hála brutál feszes az összes tag.

Sokan kedvelik a bordázottságot a botok blankján, mely az Edge Spin modelleken is fellelhető!

215, 235 és 265 cm-es hosszban érhetőek el jelenleg, melynek hála a parti, akár távoli pecák is megoldhatóak a legnagyobb taggal, még a rövid a csónakos pergetésekkor is praktikus társ lesz.

Medium 12-36 g, Medium-Heavy 25-55 g és Heavy 45-95 grammos dobósúlyban érhetőek el jelenleg a botok.

Egy felülről csavaros orsótartó került a botokra, ami maximálisan fix rögzítési pontot ad és emellett a karbon betétnek köszönhetően a külsőre is csak pozitívan hat.

Emellett az orsó foglalata is egyedi kialakítású a széria minden tagján!

Szerencsére egy horogbeakasztó fül is került minden tagra, ami hasznos és alap kiegészítője a botoknak.

Hogy mire is jók ezek a botok legfőképp? A sokrétű dobósúly miatt a felhasználhatóság széles lehet, így a Heavy változattal akár vertikálni is érdemes, mivel bírni fogja a strapát a jobb harcsáknál is!

A Medium és Medium-Heavy változatok pedig, igazi plasztikcsalis, gyors jiges süllős pálcák lettek, amivel gyorsan lehet reagálni a koppanós kapásokra egy határozott bevágással!

Próbáljátok ki a legújabb Wizard Edge pergető botokat a következő süllős pergetéseitek alkalmával, jigezni egy igazán jó variáns a szortimentben!

L&K POWER KICK
990 Ft
Részletek
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft-tól
46 990 Ft-tól
Részletek
WIZARD EDGE SPIN PERGETŐ BOT
16 990 Ft-tól
Részletek