A Pecapláza is PontyShow pont lesz
Megjelent: 2020. október 22. | Forrás: Pecapláza

A PontyShow rendezői a koronavírus járvány miatt helyzet ellenére is elhozzák a Show-t!

A kiállítást áthelyezik az online térbe. Három napon át folyamatos élő bejelentkezésekkel, naponta kétszer tombola sorsolással vár minden érdeklődő horgászt a 2020-as PontyShow.

Így november második hétvégéje idén is a PontyShow-ról szól majd, csak kicsit másképpen! A résztvevő cégek hatalmas akciókkal készülnek, melyekhez a hozzáférést a kuponkódos belépőkkel lehet érvényesíteni! Ezt ne hagyd ki!

Természetesen a Pecapláza is részt vesz az eseményen, így mi is PontyShow Pont leszünk november 13. és 15. között. Webshopunkban számos akcióval készülünk, melyek üzletünkben is elérhetők lesznek. Természetesen népszerű horgászaink sem maradhatnak ki az show-ból. Találkozhattok velük élőben a Pecaplázában, de több élő videós bejelentkezést is tervezünk a PontyShow oldalán.

A további részletekért figyeld a PontyShow Facebook oldalát és a Pecapláza Facebook oldalát. A programokat hamarosan közzétesszük.

Az online kiállításra a PontyShow oldalán vásárolhatsz jegyet, ahol kétféle jegytípusból tudsz választani. Ide kattintva éred el a PontyShow oldalát!

Találkozzunk novemberben!