2020 FeHoVa – Újdonságokkal felvértezve
Megjelent: 2020. január 27. | Forrás: Őze Dániel

Új év – új horgászszezon, megannyi érdekesség. A 2019-es PontyShow kipihenése után, már itt is a következő magyar horgász és egyben vadászati tematikájú szakkiállítás, ami a tavasz hírnökeként, 2020-ban 27. alkalommal vár minden érdeklődőt február 13-16. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A vadászat szerelmeseinek szóló megannyi preparátum és egyéb bemutató mellett, standjainkon garantáltan minden igényt kielégítően, minden horgászmódszerhez kínálunk valamilyen érdekességet, újdonságot, de a termékeken túl szakmai csapatunk egy beszélgetés keretén belül, kiváló szakmai tanácsokkal is fog szolgálni, fogadva a legnehezebb technikai kérdéseket is, a finomszerelékes feederezéstől, a bójás harcsázásig.

Lassan kilépve a téli időszakból, eljött az idei év első kiállítása is, a FeHoVa. A visszajáró érdeklődők már megszokhatták, hogy az Energofish standja a horgász szekció legnagyobb alapterületét tudhatja magáénak, nem lesz ez másképp idén se, sőt, idén kiváltképp előkelő szerepet kapnak az etetőhajók is. Plusz az angol prémium márkák iránt érdeklődők, a Sonik és Navitas termékek széles szortimentje közül is szemezhetnek majd.

Az Energofish stand keretei között, nyugodt szívvel állítható, hogy mindenki meg fogja találni a számítását. A horgászmódszerek hazai kelléktárának minden spektrumát lefedjük széles szortimentünkkel, az alapvető úszós készségeken át, a pergetéshez, bojlizáshoz, finomszerelékes pecához és hazai vizeink legnagyobb ragadozóinak horgászatához is megannyi kiváló megoldást tudunk kínálni, garantálva az élményteli horgásznapokat.

Természetesen a kiállításra a meglévő termékeink mellett, rengeteg érdekes újdonsággal is készülünk, melyek itt kerülnek majd elsőkézből debütálásra, sok-sok érdekes megoldást és lehetőséget felfedve, technikáktól függően. A termékekhez neves és elismert horgászaink szaktudása miatt is érdemes lesz kilátogatni, akár csak 1 beszélgetés vagy pár kérdés erejéig, ahol kiváló tanácsokkal fogjuk ellátni a horgászokat, de egy-egy élménybeszámoló is biztosan helyt fog kapni.

A kiállítás minden napján szakmai csapatunk szerepe kiemelt lesz, a színpadi előadásokon túl, a standon kihelyezett pultok mellett megtalálható lesz mindenki. De személyesen kikre is lehet majd számítani?

A kiállítás ideje alatt, elsősorban találkozni lehet majd Benzár Zsolttal, a Benzár csalogatóanyagok megálmodójával. Zsolt igazán különleges Benzár újdonságokkal is készül az etetőanyagokon túl, mely termékek elsőízben a FeHoVa kiállításon fognak debütálni.

Szabó Bence – A FeederTeam csapatkapitánya, a kiállítás minden napján elérhető lesz, a nagyszínpadi előadásoktól kezdve, a standunkon 2 óránként tartott feederes bemutató keretén át, természetesen egész nap kapható lesz egy beszélgetésre. Sőt, Bence fel lesz vértezve a legújabb Benzár újdonságokkal is, melyek a kiállításon fognak rivaldafényt kapni. Új etetőanyagok, csalik, minden, ami a method módszert előnyösebbé tudja varázsolni.

Frankó Zoltán – Az állóvízi method technikák mellett, aki hazai folyóinkra szeretne 1-2 tippet, trükköt ellesni, Ő Frankó Zoltánt is keresheti. Zoli a feederes versenyhorgászat mellett, az úszózás és folyóvizi feederezés technikáihoz is tud tanácsokat adni.

Varsányi Miklós – Method vagy hosszúelőkés versenyfeederezés? Legyen szó bármelyik szakágról, Varsányi Miklós versenyzői múltját alapul véve, biztosan kielégítő fortélyokat fog bemutatni.

Ujszászi Dániel – Bence mellett, Ujszászi Dani is rendelkezésre áll, a rendezvény minden napján. A method módszer minden szegletét be fogja mutatni, természetesen az idei Benzár csalik implementálásával.

Stál Gyula – Gyula is a FeederTeam oszlopos tagja, így a versenyhorgászattal felmerülő kérdésekben, minden érdeklődőt szívesen fogad, bármilyen kérdéssel.

Lázár József – Józsi a finomszerelékes pecák mellett, az igazán nagyhalas feederezéshez fog pár trükköt és tippet adni a kilátogatóknak, ha a cél 10 kiló felett van, érdemes lesz ellesni pár gondolatot Tőle is.

Bódis János – Versenyszerű feederezés, matchezés, bolozás vagy akár rakós botos horgászat? A felsorolt technikákhoz Bódis János is remek támpontokat fog adni.

Sisa József – A csapat teljessége végett pedig, Sisa Józseffel is találkozhatnak az Energofish stand látogatói. Receptek, tippek, trükkök, semmi se fog elmaradni.

A feederes vonal mellett, a pergető szekció iránt érdeklődők se fognak unatkozni, a standon megtalálható kiegészítő és több ezres, tekintélyt kívánó műcsaliarzenál lesz felvonultatva, a kedvezőbb árfekvésű műcsaliktól, a japán csodákig, minden megtalálható lesz.

A szakmaiság itt is adott lesz, Lukácsi Béla az előadások után, a kiállítás minden napján megtalálható lesz bármilyen kérdéssel kapcsolatban, a Salmo csalikon át, a legújabb Vertic Guide vagy egyéb L&K felszerelésekig, rablóhalas tapasztalatával áll az érdeklődők rendelkezésére.

Lukácsi Béla mellett, Bokor Károly is jelen fog lenni, bemutatva a legújabb Bokor szériás termékeket, mint például a Pontyshow-n díjat nyert új Bokor orsókat, plusz a Mann’s csalik is színteret fognak kapni.

Aki pedig a Wizard termékek iránt érdeklődik, Ő keresse Halmos Mihályt, aki szintén minden nap elérhető lesz az Energofish stand keretei között.

A pergetéssel nincs vége, a hazai legnagyobb ragadozónk, a harcsa horgászatához fog különböző módszereket és fortélyokat bemutatni Koós Ferenc, Magyarország egyik legelismertebb harcsaspecialistája. Botok, orsók, zsinórok, a stupekos kiegészítőkig, minden harcsás felszerelés megtekinthető lesz, ami a sikeres harcsázás alapfeltétele.

A tavaszi kelléktár feltöltése után, várjuk az érdeklődőket az Energofish stand mellett felállított medencénél, ahol a legújabb magyar menüvel rendelkező Speedy etetőhajók összes változata megtekinthető és természetesen kipróbálható lesz.

Az angol prémium pontyhorgászati márkákat kedvelők igényeire szabottan, 50 négyzetméter feletti plusz standunkon, a Sonik és Navitas termékek iránt érdeklődőknek is szuper újdonságokat kínálunk, az eddig kapható termékek mellett.

A Sonik márka kedvelői megtekinthetik a legújabb innovációkat, ami a modern pontyhorgászat kelléktárát maximalizálja. 2020-as RS Carp, Xtractor Recon, Insurgent botokkal, Xtractor Kitekkel, új orsókkal és egyéb kiegészítőkkel, kapásjelzőkkel és rodpodokkal is készülünk.

Aki pedig a komfortos és kényelmes horgászati viseletre szeretett volna egy kiváló alternatívát, a Navitas márka kiváló termékei között is válogathat, illetve fel is próbálhatja azokat, cipőktől a felsőruházati termékekig, minden elérhető lesz a Fehován.

Természetesen akciók és különböző nyereményjátékok is elérhetőek lesznek, ahol értékes utalványok és egyéb nyeremények találnak szerencsés gazdára.

A kiállításon minden 10.000.- Ft feletti vásárlásnál 1000 Ft-os kupont adunk ajándékba, amelyet akár már a következő vásárlásnál helyben a standon, vagy akár év végéig, azaz 2020. 12. 31-ig a PecaPlázában fel lehet használni. A beváltásnál egyvalamire kell csak odafigyelni: a vásárlás összege haladja meg a kupon értékének a kétszeresét.

A kuponos akció mellett, a Sonik és Navitas standon vásárlók bekerülnek egy listába, ahol a főnyeremény egy 50.000.- Ft értékű Sonik vagy Navitas termékre beváltható utalvány lesz, így megéri feliratkozni, a vásárlás után.

Rengeteg bemutatóval, újdonságokkal és remek horgászokkal várunk minden kedves érdeklődőt február 13-16. között, teljes arzenállal a 2020-as FeHoVa kiállításon.