A Peca Pláza

Kellene csali hajnal kettőkor? Nem tudod, hogy melyik a legjobb feederes orsó? Vagy csak kellene egy jó szék a hétvégi pecához

Akkor a legjobb helyen jársz nálunk a Peca Plázában!

2011 óta a vecsési Market Centrálban több mint 600 m2-en várunk minden horgászt, profit, kicsit, nagyot, öreget, fiatalt. Kínálatunkban megtalálható az Energofish Kft. által forgalmazott teljes termékpaletta, s számos más gyártó egyedi márkája is. Üzletünkben a zavartalan kiszolgálást 12 fős csapatunk garantálja. Kollégáink mindegyike más-más horgászmódszerben van otthon, így mindenkinek tudunk segíteni a megfelelő felszerelés kiválasztásában. Áruházunkat megújult webshopunk is támogatja, ahol a teljes termékkínálatunkat online böngészheted, de akár meg is vásárolhatod!

Évek óta sikerrel működik csali automatánk, mely a nap 24 órájában áll minden horgász rendelkezésére. Az automatával az éjszakai, vagy hajnali órákban horgászók is hozzá juthatnak csalijukhoz, akkor is, amikor üzletünk zárva tart.

Webáruházunk mellett érdemes minket követni a Facebookon is, mert folyamatos akciókkal, engedményekkel és rendszeres eseményekkel igyekszünk színesíteni horgászaink életét. Kövess minket a közösségi médiában is, hogy ne maradj le a kedvezményekről, vagy sztárhorgászokkal való találkozásról!