CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER ORSÓ
Sokoldalú használat
Zsinórrakás
Ár-érték arány

Carp Expert Dynamic Feeder orsó

A Carp Expert kínálatában jelent meg a Dynamic orsó, mely a napjainkban dívó nagyhalas horgásztavak kapitális pontyaival, illetve amurjaival veszi fel a versenyt, de folyóvízre is kiválóan alkalmas opció.

Grafit házas, klasszikus felépítésű, de ugyanakkor modern köntösbe bújt elsőfékes orsóval bővült a Carp Expert paletta.

A 6+1 csapággyal ellátott tűgörgős orsó, könnyed zsinórcsévélést biztosít, kiegyensúlyozott rotorja 6,0:1 áttételű.

Dobja egy gumigyűrűvel is el van látva, így fonottzsinóros használatra is jó választás, mivel ez garantálja, hogy zsinórunk ne csúszhasson meg a dobon.

A könnyített fém dob, a precíziós visszaforgásgátló, az erősített felkapókar, mind olyan tulajdonság, amivel az orsó a használata során megkönnyíti, illetve kényelmesebbé és eredményesebbé teszi a fárasztást.

A Dynamic Feeder kifogástalan fékrendszere és megbízhatósága mellett, rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet.

Kiválasztásával, egy jó ár-érték arányú univerzális orsót kapunk, mely bármely pontyhorgász kezében megállja majd a helyét, akár belekóstolva a távdobásba is használatával.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20926-600 CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER ORSÓ 6000 11 490 Ft
- +
Kosárba 60006+1Elsőfék6,0:1GrafitAlumínium0,30 mm / 145 m418 g
CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
4 495 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
15 490 Ft
Részletek
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ
15 490 Ft
Részletek
Amurparádé Kápolnásnyéken
Megjelent: 2023. június 24. | Forrás: Raffer Kristóf

Ha nyár, akkor, úgy gondolom, hogy a legtöbb horgásztársamnak az amurozás jut eszébe, nem is véletlenül, hiszen ez a torpedók kedvenc időszaka! Bevallom, hogy nekem az amur a kedvenc halam, éppen, ezért fokozott izgalommal várom minden évben az amuros horgászatokat. A tejsavas magok mindig nálam vannak, ha amurra horgászok. Sokféleképpen szoktam használni a magmixeket, hiszen mindig az adott víz határozza meg, hogy miként is juttatom be ezt a csalogatóanyagot ...

Megérkeztek az új pellet bokszok
Megjelent: 2023. június 10. | Forrás: Raffer Kristóf

Úgy gondolom, hogy erre a termékre már nagy szükség volt a Benzár Mix palettáján, hiszen egy rendkívül praktikus, fogós csalogatóanyagról van szó, aminek elkészítése végtelenül egyszerű és talán ez a három legfontosabb tulajdonsága teszi ennyire meggyőzővé. Íme az 5 féle pellet box! Igen, öt a szerintünk leginkább fogós ízesítésben került a boltok polcaira, amelyek között van már régóta bevált aroma, viszont van, olyan új ízesítés is, ...

Ibite újdonságok az éjszakai horgászatokhoz
Megjelent: 2023. március 25. | Forrás: Raffer Kristóf

Azoknak a horgászoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik az éjszakai horgászatokat, biztos vagyok benne, hogy nem kell már bemutatni az Ibite termékcsaládot, hiszen legyen szó, akár feederezésről vagy úszózásról, ezek a világítós kapásjelzők bizony nagy segítségünkre vannak. Feederes és úszós újdonságok egy kupacban. Mivel én az esetek döntő többségében feederezek, ezért számomra a spicc jelző ledek jelentenek kiváló alternatívát, ha éjszakai ...