BENZÁR VÖDÖR TETŐVEL

Benzár vödör tetővel

A Benzár széria, a kiváló etetőanyagok és csalogatóanyagok mellett, kiegészítőket is kínál a békéshalas horgászok részére, ezen a vonalon került be kínálatunkba ez az egyedi Benzár mintával rendelkező vödör is, mely etetőanyagok bekeveréséhez és a csalik tárolásához is egy tökéletesen alkalmas eszköz.

Az új extra pontyos dizájnnal ellátott vödör 2 méretben elérhető.

A nagyobb 10 literesben akár 2-3 kiló etetőanyag is bekeverhető, majd tárolható a horgászat ideje alatt. A kisebbik pedig a rapid horgászatokhoz, akár method mixek elkészítéséhez lesz a horgászok segítségére.

Mind a két mérethez jár természetesen tető is, így esős, vagy napsütéses időben is megfelelő kiegészítője lesz a felszerelésnek, meggátolva a tökéletesre bekevert etetőanyag állagának romlását. 

Benzár Mix használóknak és kedvelőknek kötelező kiegészítő.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
75097-510 BENZÁR VÖDÖR 10L TETŐVEL (10SPN) 1 690 Ft
- +
Kosárba Új Vödör tetővel10 liter
CSALIHALAS VÖDÖR
1 190 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ VÖDÖR CSALIZÓ TÁLCÁVAL
1 990 Ft
Részletek
ÜTÉSÁLLÓ DÉZSA
6 190 Ft
Részletek
CXP ÖSSZECSUKHATÓ EVA VÖDÖR FEKETE+PIROS
5 290 Ft
Részletek
BENZAR MIX VÖDÖR
990 Ft
935 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ CARP TEAM SZÖGLETES VÖDÖR
1 490 Ft
Részletek
Városi horgászat: feeder bottal Budapesten
Megjelent: 2022. January 08. | Forrás: Szabó Bence

A dunai horgászat számomra egyet jelent a tökéletes kikapcsolódással, hiszen a szezon közbeni hajtás után nincs jobb, mint kiülni a Duna-partra és csodálni a gyönyörű folyót! Na jó, azért azt sem bánom, ha akad is valami a horgomra, de őszintén mondom, hogy csalódottan még egyetlen dunai pecámról sem tértem haza! Ha fogtam néhány szép halat, akkor azért, ha pedig nem, akkor a táj szépsége és hangulata miatt voltam boldog a horgászat végeztével. Az idei őszig ...

Naplemente Majosházán: főszerepben az iBite Motion Sense
Megjelent: 2021. October 16. | Forrás: Szabó Bence

Itt van az ősz, itt van újra… Bevallom őszintén, nyári gyereknek tartom magam, így mindig kicsit elszomorít legmelegebb évszakunk végének közeledte. Szeretem ugyanis a hosszú nappalokat, hiszen nincs is jobb, mint futni vagy éppen horgászni este 8-kor a naplementében! Persze az indiánnyár azért gondoskodik róla, hogy ne kelljen még szeptember elején elővenni a vastag pulóvereket és a meleg bakancsokat, a napnyugta azonban már lényegesen korábban érkezik. Ennek megfelelően ...