CAMILLUS CARNIVORE INJECT 18 MACHETE

Camillus Carnivore Inject 18 machete

A Camillus CARNIVORE Inject 18" Titanium Bonded Machete egy többcélú machete, amelyet arra terveztek, hogy vágni, ásni, fűrészelni, vésni is lehessen használni, minden igényt kielégítően.

A sokoldalúság és a tartósság bajnoka, a 12"-es penge Titanium bevonattal, a CARNIVORE pengéje akár 3x keményebb, mint a kezeletlen acél. Így kevesebbet aggódhat a penge élének élettartama miatt, és többet aggódhat a terepen Ön előtt álló kihívások miatt, mivel a kezelés kivételes éltartást biztosít.

A CARNIVORE-hoz tartozik még egy tok és egy kivehető vágókés is, kiegészítő tárolóval. A tökéletes machete a vadászathoz, kempingezéshez, túrázáshoz és horgászathoz.

A Camillus Cutlery 1876 óta szállít országszerte megbízható, innovatív és minőségi késeket, amelyek túlélték az idők igazi próbáját.

Az egyik legrégebbi késgyártóként a Camillus Cutlery mindig is elhivatott volt a minőség iránti igényre, és továbbra is ezt fogja követni vadász-, horgász-, sport- és taktikai késeikkel.

Világszerte ismert kézműves minőség – ez a Camillus módszere már több, mint 140 éve. A Camillus termékek Titanium-Bonded kiváló minőségű acélból készülnek, és átedzettek, hogy megtartsák az élt hosszútávon.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
80952-818 CAMILLUS CARNIVORE INJECT 18 MACHETE 17 990 Ft
- +
Kosárba Carnivore Inject18"
OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 690 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FLEX FILÉZŐ KÉS
6 490 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 9 FLEX FILÉZŐ KÉS
7 990 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS
6 990 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 4 FILÉZŐ KÉS
5 990 Ft
Részletek
CUDA 6.5
9 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk