DELPHIN GUARDIAN C2G SZÉK

C2G Guardian horgásszék

Exkluzív karosszék a szokásosnál magasabb háttámlával, amely garantálja az élvezetes kényelmet a vízparti tartózkodása során. Rendkívül erős, strapabíró, de egyben nagyon könnyű vázrendszeren alapul. A Guardian szék tökéletes esztétikai benyomását azonban a matrac teremti meg, amely megjelenésével első pillantásra megfogja.

Különböző színű szövetek ízléses kombinációjából áll, középen párnázott polár panellel, egyedi ferde varrással. A 600D szövet szabadalmaztatott C2G terepmintával van ellátva a széleken. A maximális kényelem érdekében a felső fejrészen extra párnázott sötétzöld polár panel található. Gondoskodik arról, hogy a nyak és a fej részei melegen legyenek.

Az állítható magasságú lábak bevált reteszelő rendszerrel robusztus sártappancsokkal vannak felszerelve, amelyek alkalmazkodnak minden egyenetlen terepen, és egyben megakadályozzák a puha vagy sáros talajba süllyedést.

A karfák is hozzájárulnak a funkcionalitáshoz és a kényelemhez, amelyekkel egyszerűen állítható a háttámla dőlésszöge anélkül, hogy fel kellene kelnie a székből.

A C2G STALX sorozattal a szállítás egyszerűsítését célzó innovációkat is hoztunk. Az egyik egy műanyag kapocs, amivel összecsukott állapotban le lehet zárni a széket, ami megakadályozza a kinyílást. A második jellemző a levehető heveder, amely lehetővé teszi, hogy a széket vállra függesztve könnyen vigyük.

Műszaki paraméterek:
- Ülőfelület mérete: 60x50 cm
- Háttámla magassága: 70 cm
- Ülésmagasság: 33-45 cm
- Súly: 6,3 kg
- Szállítási méretek: 85x60x18cm

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Szállítási méret
MOSS2-541 MOSS DELPHIN GUARDIAN C2G SZÉK 51 490 Ft
- +
Kosárba C2G Guardian 85x60x18 cm
SONIK BANK-TEK COMBI SZÉK
31 490 Ft
Részletek
SONIK BANK-TEK FOTEL
35 490 Ft
Részletek
SONIK BANK-TEK MINI SUNCHAIR NAPOZÓ SZÉK
39 390 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR COMPACT HORGÁSZ SZÉK
25 990 Ft
Részletek
SONIK BANK-TEK RECLINER ARMCHAIR HORGÁSZ FOTEL
39 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk