CXP HOROGBEFORDÍTÓ HAJLÍTOTT ZÖLD
Bojlis-, és feeder horgászok körében egyre népszerűbb a horogbefordító, most nézzük meg hogy miért! - Mert használatával lényegesen nagyobb a megakasztott és szákba terelt halak száma, a következő okból kifolyólag:
A táplálék után kutató hal, esetünkben leggyakrabban a ponty úgy táplálkozik, hogy táplálékát többször beszívja és kifújja. Hagyományos bojlis szerelékek esetében könnyen megteheti ezt a csalival és vele együtt a horoggal, mert nem volt olyan kisegítő eszközünk, ami a horgot kifújás közben a hal szájába fordítsa.

- Mert többször felhasználható, ha le akarjuk cserélni horgunkat, csak húzzuk le a befordítót a szárról, kössünk egy új horgot, majd húzzuk vissza a szárra.

- Nem kell többé zsugorcsövekkel trükköznünk, mely sokszor megsérthette előkénket is.


Felkötéskor elsőként húzzuk az előkénkre, majd csomómentesen kössük fel a kiválasztott horgot, ezután pedig húzzuk a horog szárára oly módon, hogy az ívelt része a horog öblével szemben álljon.
A csomag tartalma 8 darab minőségi horogbefordító. Népszerű bojlis horgászok alkalmazzák sikerrel, miért ne válna be önnek is!

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Anyaga Kiszerelés
79032-410 CXP HOROGBEFORDÍTÓ HAJLÍTOTT ZÖLD 650 Ft
- +
Kosárba HajlítottMűanyag8 db/csomag
BOJLISTOPPER KERETEN
170 Ft
Részletek
BOJLITŰ GUMINYELŰ
420 Ft
Részletek
GUMIGYÖNGY ET
250 Ft
Részletek
ET LEBEGŐ STOPPER
310 Ft-tól
Részletek
BOJLISTOPPER (GYÖNGY) KERETEN
170 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAM CSALIRAKÉTA
1 150 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk