A termék jelenleg nem elérhető.
DOVIT PRÉMIUM PONTY ETETŐKEVERÉK
DOVIT PRÉMIUM PONTY ETETŐKEVERÉK

Dovit Prémium Ponty etetőanyag

Ezt a keveréket olyan szituációkra alkottuk, amikor nagy nyomás alatt is teljesíteni kell. Ilyenek a versenyek, vagy az olyan tavak, ahol sok a konkurens horgász, és szükség van arra a „bizonyos pluszra”. A gondosan válogatott kukorica származékok, valamint az egyéb fehérjében és rostban gazdag összetevők garancia arra, hogy a pontyok csapatosan érkezzenek az etetésünkre, és ott is maradjanak. Durva szemcsemérete és összetétele Egy igazi szelektáló keverékké teszi.

A darabos szemcséken hosszú ideig elbogarásznak a halak, míg remélhetőleg rá nem találnak a csalinkra. Darabosságas miatt érdemes a horgászat megkezdése előtt, a legmelegebb hónapok kivételével, akár előző este is bekeverni, hogy a bőséges beltartalom magába szívhassa a nedvességet. A vízparton ebben az esetben már csak a megfelelő tapadósságot kell beállítani.

Ha a tapadást megfelelően kezeljük, akkor akár method kosárban is megáll, de elsősorban bordás kosaras felhasználásra lett optimalizálva. Ez a módszer garantálja, hogy a darabos összetevők, egy szűk helyre koncentrálódjanak, és az etetésre érkező ponty csapatokat helyben tartsa.

Aromája egy több gyümölcsből álló eszencia keverék, ami minden évszakban mágnesként hat a pontyokra, amurokra. A keverék további ízesítést nem igényel, és az összetevők, valamint adalékok tekintetében is teljes komplexitással rendelkezik.

LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
990 Ft-tól
Részletek
BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
1 090 Ft-tól
Részletek
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Részletek
Premium Method Mix
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk