WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
Fárasztás hatékonysága
Gyorsasága
Szállíthatóság

WFT Trota Style bolognai bot

Nagyon karcsú, karbon úszós botok a WFT-től. Remek dobási tulajdonságok jellemzik és kiváló fárasztási ív, igazi parabolikus bolo. Az érzékeny spicc , tökéletes kapásérzékelést tesz lehetővé.

A kiváló ár-érték mellett, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával jött létre a széria, prémium gyűrűsora mellett orsótartója is figyelemre méltó.

Megfelelő alternatíva akár a folyóvízi úsztatáshoz vagy letett botos csónakos horgászathoz is.

Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot.
A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
WF257-390 BOT WFT TROTA STYL NO.2 1-4G 3,90M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 24 990 Ft
19 990 Ft
- +
Kosárba 3,9 m71-4 gB120 cm125 g
ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
Részletek
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Részletek
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft-tól
Részletek
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
13 990 Ft
9 790 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk