A termék jelenleg nem elérhető.
WIZARD STREETFISHING PERGETŐ BOT
WIZARD STREETFISHING PERGETŐ BOT

Wizard Streetfishing pergető bot

A pergető horgászat megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend napjainkban. Így a gyártóknak kifinomult kezeknek és többéves rutinnak kell megfelelniük, amikor egy horgászbotot a piacra dobnak. Emellett fontos szerepet kap a dizájn is.
Így jött létre, hosszú tervező munka során a Wizard Streetfishing, mely mind küllemében, mind pedig használati értékében elismerést vált ki a módszer kedvelőiből.

Kiemelt a bot jó minőségű anyaga és gyűrűsora. Kifejezetten sok gyűrű található a horgászboton. Ez azért van, hogy a nagyon vékony monofil, nanofil, esetleg fonott zsinórokat megvezesse és a dobás pontos és hosszú legyen. A nyéltag felett aprócska horog beakasztó fül kapott helyet, amibe műcsalink horgát tudjuk beakasztani, így nem fog sérülni a gyűrű, ha esetleg abba akasztanánk be.

A bot spicce tömör carbon, ami kivételesen érzékennyé teszi a horgászbotot, viszont fárasztás során a bot teste átveszi a terhelést és nagyobb testű halakat is könnyen ki tudunk fárasztani vele. Ha van helyünk fárasztani, akár 10 kg körüli ragadozókat is partra segíthetünk.
A nyéltag egy modern, osztott pergető nyél, mely a felső markolat részen egy különleges bemarást kapott, hogy ujjainkkal stabilan és csúszás mentesen tudjuk szorítani a botot.
Light és Ultra light pergetésre ajánljuk őket.
 

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
19 990 Ft-tól
12 835 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
13 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Apró ragadozók a horgon
Megjelent: 2018. szeptember 20.
Egyre többen ragadnak pergetőbotot és ismerkednek ezzel a kalandos és eredményes módszerrel! A pergetést is érdemes az alapoktól kezdeni, melyhez a sügér horgászata a legjobb választás. Segítségükkel a kezdő pergető horgász is megtapasztalhatja, hogy micsoda élményt adnak ezek az Apró ragadozók a horgon. Horgászat Határok nélkül, Lukácsi Bélával
Magazin 2018 február
Megjelent: 2018. március 01.
  Műsorunkban már a tavasz hangulatában indítunk, ugyanis egy tavasszal is kiváló csalit mutatunk be a Benzár Jelly Bait csalijait melyek az év bármely szakaszában problémamentesen tárolhatunk. A tilalom előtti legutolsó pillanatokat is kihasználtuk, és egy apró de annál agresszívebb halra a sügérre vadásztunk Lukácsi Béla segítségével. A végén pedig megtudhatjuk az Energofish Feeder Team ez évi tervét.