WESTIN W3 BASS FINESSE-T T&C 2nd 1+1 RÉSZES FAST CASTING BOT
Műcsali vezetése

*Csak rendelésre

WESTIN W3 Bass Finesse-T T&C 2nd 1+1 részes Fast CASTING pergető bot

Hiánypótló pergető bot érkezett a Westin W3-as kínálatába.

Sok jó pálcát jegyző W3-as szériából hiányoltuk az igazán jó spicc érzékeny gumis pálcát alacsonyabb dobósúllyal. Hát megkaptuk. Roppant szerény névvel: BASS. Látszólag visszafogott, legalábbis a megjelenése, mert az egyrészes Toray blank csupa minőségi kiegészítőt tartalmaz.

Finom érzékeny spiccét egy szigorú gerinc követ. Olyan, mint ha az amerikaiaknak készült volna direktbe: Finom precíz mozgásokkal életre keltem a csalit minek minden rezdülését a tenyeremben érzek a molyolós kapással együtt, majd bevágást követően azonnal kihúzom a ragadozót a bozótból és beemelem a csónakba.

Fantasztikus a blank kialakítása, az érzékenység és finomságot párosították egy nagyon komoly átütő erővel, hogy a legkomolyabb süllő acélos pofáját is átüsse, de pont annyi rugalmasságot hagytak benne, hogy az összes menekülési kísérletet kidolgozza.

Kiegészítők tökéletesen passzolnak a blankhoz, pille könnyű gyűrűk nem lassítják a botot, elhelyezésük pedig tökéletesen életre keltik a testet, hogy fárasztás közben a maximális erőt hozhassuk ki belőle.

A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció
FH100-983 WESTIN W3 Bass Finesse-T T&C 2nd 71/213 M 1/4-3/4oz - 7-21g 1+1 RÉSZES Fast CASTING 54 200 Ft
- +
Kosárba 2,13 m1+17-21 gM
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
19 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
9 095 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
18 590 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk