DELPHIN QUEEN SPIN PERGETŐ BOT
Súly, kényelem
Dobás pontossága
Szállíthatóság

Delphin QUEEN Spin

Minden hölgynek aki a pergetés királynője akar lenni itt van a Delphin Queen Spin pergetőbot, mely a Queen szériára jellemző rózsaszín színű bot arany kiegészítőkkel.

A vonzó dizájn mellett kiváló minőségű parabolikus akcióval rendelkező bottest, amelyre mindig támaszkodhat a ragadozó halak horgászásánál. A minőségi gyűrűzés biztosítja a tökéletes zsinórvezetést az SIC betétek pedig a zsinór csúszását. Minden gyűrű arany színű cérnával van megfogatva, mely jól kiemeli a bot küllemét. Ugyanilyen kötés található a tagok összetételénél és az osztott nyélen is.

A nyél ergonomikusan kialakított habból van, így tökéletesen illeszkedik a női kézbe. A nyél vége meg van vastagítva a könnyebb dobások véget. A QUEEN SPIN bot nem csak a horgász hölgyek vizuális gyöngyszeme lesz, hanem teljes értékű botja horgászatkor.

A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
MOSS1-316 BOT DELPHIN QUEEN SPIN 215CM/5-25G/2 RÉSZ (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 16 695 Ft
- +
Kosárba 2,15 m25-25 g110 cm115 g
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
19 990 Ft-tól
12 835 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
12 205 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk