SHIMANO AERO BB C5000 ORSÓ

Shimano Aero BB Feeder Orsó

A vadonatúj Aero BB technológiailag fejlett dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen megfelel a professzionális horgászok elvárásainak minden típusú vízterületen, beleértve a folyókat is. Az Aero BB orsó belsejében megbízható hajtásmechanizmusok vannak elhelyezve. Az egy darab fémből hidegen megmunkált HAGANE fogaskeréknek köszönhetően az orsó tartóssága jelentősen nő, és könnyen ellenáll a nehéz szerelékek gyakori behúzásának, amely szükséges a kellemes és problémamentes horgászathoz.

A feeder horgászok értékelni fogják a könnyen használható kerek fém zsinórklipszet is, amely tökéletes a pontos dobások eléréséhez. Az XT-7 G Free Aero BB karcsú testében a legjobb minősítésű hidegen kovácsolt Hagane Gear és a Shimano X-Ship rendszere található.

Ez a kombináció az erőteljes, hatékony tekerésről és a hosszú távú megbízhatóságáról ismert, amely biztosítja, hogy orsója szinte végtelenségig megőrizze csúcsteljesítményét.

Az egyéb jellemzők közül kiemelkedik az AR-C hidegen kovácsolt alumínium csapágy a jobb dobás és zsinórvezetés érdekében. Valamint a fogantyú, amely közvetlenül a fő fogaskerékbe csavarható, így holtjátékmentes. Ha mindezek a tulajdonságok nem elegendőek ahhoz, hogy meggyőzzék Önt az Aero BB remek minőségéről és verhetetlen értékéről, minden modellhez tartozik egy zsinórszűkítő.

Ez csökkenti az orsó zsinórkapacitását, így minden modell ideális monofil zsinórhoz és fonott zsinórhoz.

Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
S2502-764 SHIMANO ORSÓ AERO BB C5000 37 590 Ft
- +
Kosárba 50003+1Elsőfék4,7:1GrafitAlumínium0,35mm/ 175m285g
CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
15 490 Ft
Részletek
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ
15 490 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk