DELPHIN QUEEN TWINDRAG DP 6000 ORSÓ
Fékrendszer

Delphin Queen TwinDRAG 6T DP 6000 Nyeletőfékes Orsó

A Delphin Queen TwinDRAG Nyeletőfékes Orsók a szlovákiai Delphin cég egyik 2021-es termékújdonságai közé tartoznak.

Ez a termékcsalád egy univerzálisan használható orsókból áll, hiszen tökéletesen alkalmas feeder, de akár teleszkópos botos horgászok számára. Kialakításának köszönhetően kifejezetten a női horgászoknak készült. Az orsótest tartós ABS műanyagból készült, ennek köszönhetően a nagyobb terhelést is gond nélkül elviseli.

Az orsókban 5 golyós csapágy található, illetve egy jól kiegyensúlyozott rotor, ennek a kettősnek köszönhetően az orsó nagyon simán fut és csendes használat közben.

A fém hajtókar végén található egy gumi fogantyú mely rendkívül kényelmes fogást biztost a használójának. A zorsó dobján található két darab fém zsinórklipsz lehetőséget ad a távolabbi horgászhelyek pontos meghorgászására zsinór szakadás nélkül.

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
MOSS1-226 ORSÓ DELPHIN QUEEN 6T TWINDRAG DP 6000 15 990 Ft
- +
Kosárba 60004+1Elsőfék + Nyeletőfék5.5:1GrafitAlumínium200m/0,30mm470 g
BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
Részletek
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
Részletek
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft-tól
Részletek
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft-tól
Részletek
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk