A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI THUNDER KAPÁSJELZŐ 3+1 SZETT PONTY PÁRNÁVAL
KAMASAKI THUNDER KAPÁSJELZŐ 3+1 SZETT PONTY PÁRNÁVAL

Thunder 3+1 kapásjelző szett Ponty párnával

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Thunder elektromos kapásjelzős összeállítás, a fenekező és bojlis horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel a kapások jelzése kiemelten fontos ezen horgászmódszer használata közben.

Az elektromos kapásjelzők egyre elterjedtebbek a horgászok körében. Ha nem szeretnénk folyamatosan a botspiccet vagy a kapásjelzőt figyelni, akkor nagy segítséget nyújtanak a horgászat alatt. Húzós és ejtős kapásra (swingerrel) egyaránt jelezni fognak. A jelző használata növeli a horgászat komfortját, nem kell végig koncentrálni a felszerelésre, a pihenés adott általuk és a halakról se kell lemondani. A Thunder szettek egy műanyag hordtáskában kaptak helyet, darabszámtól függetlenül, mely tárolásra és szállításra is tökéletesen alkalmas. 2, 3, illetve 4+1-es verzióban elérhetőek, melyeknél az első szám a kapájelzők számát jelöli, a +1 pedig a vevőegységet.

A rádiós vevőegység 150 méteres hatótávig képes jelezni a kapásjelzőkön lévő reakciókat, így a halak kapásáról biztos értesítést kaphat a használója, a felszereléstől távol is. Vevőegység jellemzői:

Felső gombja a készülék KI/BE kapcsolását szolgálja. A hangerő ’V’ gombbal lehet halkabbra, vagy hangosabbra állítani a vevőegységet, választva a 6 szint között. A kapásjelző egységen szintén találhatunk BE/KI kapcsoló gombot.

A jelzők menetei kompatibilisek bármilyen, a horgászatban használatos leszúróval, rodpoddal.

Erőforrás: A vevő 3 db, a jelzők pedig 2 db AAA elemmel működnek, mely igazán energiatakarékos megoldás. Plusz a szetthez jár egy ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú vevőegységgel kombinált kapásjelző szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:

- Kamasaki Thunder 3+1 rádiós kapásjelző szett

+ 60 cm-es ponty párna

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
Részletek
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
Részletek
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
Részletek
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
37 800 Ft
27 990 Ft
Részletek
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk