A termék jelenleg nem elérhető.
E-SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
E-SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA

E-Sential kapásjelző szett + Pikkelyes ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az EnergoTeam E-Sential 2+1 elektromos kapásjelzős öszeállítás, a bojlis és általános fenekező horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel a húzós és ejtős kapások érzékelése, kiemelten fontos a módszerek használata közben.

Az E-Sential 2+1-es rádiós kapásjelző szett, 2 darab elektromos kapásjelzőt és egy, a jelzőkkel kompatibilis, vezeték nélküli adó-vevő készüléket tartalmaz, egy praktikus szállításra és tárolásra alkalmas műanyag kofferban. A jelzők természetesen önállóan is használhatóak, de a 150-200 méteres hatótávú központi vevőegység nagyban megnöveli a komfortos használhatóságát.

A vevőegység, a tetején lévő gomb jobbra tolásával hozható működésbe, majd a V gombbal szabályozható a hangerő, a T gombbal pedig a hangszín. Az egység felső részén, 4 különböző színű led található, amelyek megfelelnek a jelzőkön található ledekkel. Ez a funkció tökéletes támpontot ad, ha péládul sátorból vagy nem közvetlen a bot mellől várjuk a kapások megérkezését.

A jelzők bekapcsolása az aljukon található gomb oldalirányú eltolásával eszközölhető, A bal irányú bekapcsolás után, a készüléken kigyullad a fő led és megszólal az alap jelzőhang. A fő led 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Kapáskor kigyullad a fő led és az alatta található kapás led, továbbá a középső részen elhelyezkedő kék led, tökéletes érzékelhetőséget garantálva.

A bekapcsológomb jobbra való eltolása után, minden eddig ismertetett funkció továbbra is működik, plusz bekapcsol az éjszakai ledvilágítás is. Ez egy kék led a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában. A jelzőkön 3 darab tekerőgomb található,

A V gombbal (volume) a hangerőt lehet szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt állítható be, hogy a kapásjelzők más és más hangon szólaljanak meg. Az S gombbal pedig a készülék érzékenységét (sensitivity) lehet tetszés szerint hangolni. Ha fúj a szél és mozog a lesúlyozott swinger, rendkívül idegesítő, hogy az elektromos kapásjelző állandóan pittyeg.

A készülékeken az 1-2 centis húzástól, a keményebb, 10 centis mozdításig hangolható a készülék érzékenysége.

Plusz a szetthez jár egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú vevőegységgel kombinált kapásjelző szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:

- EnergoTeam E-Sential 2+1 rádiós kapásjelző szett

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
Részletek
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
Részletek
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
Részletek
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
37 800 Ft
27 990 Ft
Részletek
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk