WIZARD PREDATOR MERITŐHÁLÓ (GUMIROZOTT)

Wizard Predator merítőháló

A Wizard szériában, a rablóhalas, azon belül is leginkább a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat. Ezen termék is ezt a vonalat bővíti, mely kiváló eszköze lehet a biztonságos halmerítéseknek, legyen szó csónakos vagy parti pecáról.

A Predator rablósoknak szánt hálójának egyik legjobb funkcionalitása a kompaktságban rejlik, mivel összehajtható, így szállítása cserkelés során sem okoz problémát, könnyen elfér a bot mellett. Az összecsukott fejjel mindössze 86x28 cm a szállítási mérete.

A fej könnyen nyitható és összehajtható. Kinyitás után a nyél rész könnyen mozgatható a tartó részig, ami után az adapter 2 fém benyomható egységgel rögzül.

Összecsukása a nyitáséval szinte azonosan egyszerű, a 2 fém egységet benyomva, az adapterbe betolható a nyél, majd könnyedén a fej végéig tolható.

A fejen gumírozott hálószövet kapott helyet, így nem szív magába nedvességet, nem akad be a horgokba, a halak uszonyába, illetve nyálkát is kevésbé tud magába szívni, így otthon is praktikusan tárolható.

Súlya: 740 gramm.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott kiegészítő minden rablóhalas pecásnak, a halak kíméletes megmerítése garantált ezzel az eszközzel, és méretőből adódóan a kapitális egyedek is tökéletesen elférnek benne.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Hossz Anyaga Jellemző Szállítási méret Tagok száma
71068-080 WIZARD PREDATOR MERITŐHÁLÓ (GUMIROZOTT) 65*50 10 490 Ft
- +
Kosárba PredatorFej: 60x48x50 cm145 cmAlumínium + gumírozott hálószövet740 g86x28 cm1
GYERMEK MERÍTŐ KEREK FEJJEL, TELESZKÓPOS NYÉLLEL
2 290 Ft
Részletek
ALUMERÍTŐ ET BASIC, ZÖLD
4 190 Ft-tól
Részletek
ALUMERÍTŐ ET BASIC, FEKETE
4 190 Ft-tól
Részletek
DELPHIN GOLEM MÉRLEGELŐ TÁSKA
22 695 Ft
Részletek
KAMASAKI MERÍTŐHÁLÓ + NYÉL 40*47 CM
3 100 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER COMPACT GUMíROZOTT MERÍTŐ 1,90M
6 690 Ft
Részletek
Mann's gumis csukapergetések - Wizardos teszt közben
Megjelent: 2024. január 06. | Forrás: Bokor Károly

Amikor kellemes feladatként vállalom, hogy valamilyen ragadozóhalas újdonságot tesztelni fogok, akkor elvetem a kockát, „muszáj” horgászni mennem, odahaza is „igazolt” a sok távollétem. Ősszel, télen persze feladat nélkül is kint vagyok a vizek partján, ekkor nem csak a természet, a pergetés is színes, többféle lehetőséget nyújt a halfogásra. Számtalan módon, sokféle műcsalival kereshetjük a csukákat is, mert ennek a hűvös, majd hideg időszaknak ...

Baller brekkencsre
Megjelent: 2023. augusztus 19. | Forrás: Szebenyi Péter

Megragadva a nyár első napsugarait, Hejőkeresztúr és Nyékládháza között elhelyezkedő bányató partjára érkeztünk Molnár Zoltán operatőr kollégámmal egy rapid felszíni pergetésre. Mint már korábbi írásaimban említettem ez egy több mint 300 hektáros vízfelület, amihez átlag 10 méteres mélység párosul. A 20 méternél mélyebb gödrök sem ritkák, így egy óriási vízfelület, ami lassan melegszik fel. Más kisebb vizeken már régen leívtak a balinok és aktívan ...