A termék jelenleg nem elérhető.
HALDORÁDÓ FERMENTX OLDÓDÓ PELLET 12MM
HALDORÁDÓ FERMENTX OLDÓDÓ PELLET 12MM

Haldorádó FermentX oldódó pellet

A FermentX etetőanyagok és magvak lassan, de biztosan meggyőzik a kételkedő horgászokat is, így már nem kérdés, hogy a felmelegedő, vagy a már felmelegedett vizek leghatékonyabb csalogatóanyagai között tartják számon ezeket.

Használatuk során eddig az etetőanyagból kiválogatott kukoricaszemek (vagy a külön megvásárolható erjesztetett magvak) jelentették az eredményes csalit. Sikerült azonban ettől egy hatékonyabb csalit előállítani, amely az erjesztett keverékek legjava.

Az új csali család neve: FermentX Oldódó Pellet. Sikerült egyetlen szem granulátumba belesűríteni a FermentX velejét. A csali egy attraktív ízbomba, amely folyamatosan változtatja formáját és küldi a jelet a halaknak, hogy egyél meg! A víz hőmérsékletétől függően 40-80 perc alatt feloldódik, de nehezen elképzelhető, hogy addig (ha van a környéken hal) érintetlen marad.
Minden csali fúrt, így a csalizás is rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén fűzhetjük a hajszálelőkére, vagy szilikon csali gumira.

Az összes FermentX etetőanyaghoz kínálunk csalizó pelletet. Jelenleg 6 különböző ízváltozatban: Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Édes Fűszeres, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur és Tejsavas Mézes Pálinka kerül forgalomba.

 
Mikor érdemes használni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amíg a tejsavas etetőanyagok a már felmelegedett vizekben igazán hatékonyak, addig az új - 100%-ban természetes alapú - csalik egész évben eredményesen használhatók, főként a ponty és amur szelektív horgászata során.

 

CARP EXPERT KEMÉNY DIPPELT HOROGPELLET
600 Ft
380 Ft
Részletek
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft-tól
410 Ft-tól
Részletek
SBS PREMIUM MINI DUMBELLS 8MM
990 Ft
Részletek
CZ CATFISH MEGA PELLET ÓRIÁS HARCSÁZÓ 30MM 340G
1 790 Ft
Részletek
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
Részletek
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk