A termék jelenleg nem elérhető.
DOVIT CSALI DIP
DOVIT CSALI DIP

Egyre szélesebb körben alkalmazzák hazánkban is a horgászok a mártogatós aromákat, azaz DIP-eket. Ezen termékek lényege, hogy belemártva a csalit, azon egyfajta íz- és illatréteg alakul ki. Ennek feladata, hogy minél tovább és minél izgatóbb módon csalogassa a halakat.

Az általunk kínált DIP-ek nagyon sűrűek és nagyon erősen tapadnak a csalira. Nagyobb sodrású vízben is jó hatásfokúak, lassan oldódnak. A levegővel érintkezve DIP-ünk hamar megszilárdul, gyorsan megköt a csalin. Vízbe érve folyamatosan engedi ki magából az aromanyagot, mintegy felhőt képezve a csali körül.

Az ízek kiválasztásánál figyelembe vettük a hazánkban leginkább elterjedt ízeket, ezzel is segítve hazai horgásztársaink minél sikeresebb szórakozását. Ezen felül kínálunk egy-két kuriózumot is olyan vizekre, ahol a hagyományos ízekre a halak már ráuntak. Éppen ezért – akárcsak

Aromáink esetében – a DIP-ek ízkínálata is folyamatosan bővül. TIPP: A horgon levő csalit a DIP-be mártva várjunk néhány percet, amíg az megszilárdul kissé. Vízbe dobás előtt ismételten mártsuk bele a DIP-be a csalit. Így egy vastagabb réteget tudunk felvinni, ami hosszabban tartó hatást eredményez. Kiszerelés:

150 g/doboz

TECHNOPLANKTON AROMACSEPP
270 Ft
Részletek
SBS PREMIUM BAIT DIP 80ML - 250ML
1 650 Ft-tól
Részletek
SBS CORN STEEP LIQUOR NATUR, FLAVOURED 500ML
2 490 Ft-tól
Részletek
SBS LIQUID LIVER 250ML
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACTAMINO
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACT NATURAL
4 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk