DELPHIN QUEEN FEEDER BOT
Ár-érték arány
Sokoldalú használat
Szállíthatóság

Delphin Queen Feeder bot

Mint a Queen termékcsalád minden termékét, ezt a botot is kifejezetten a szebbik nem számára tervezték. Kifejezetten azoknak a hölgyeknek, akik különösen szeretik az feeder horgászatot. Vonzó rózsaszín színben tervezték arany és fekete elemekkel kombinálva.

Alapja egy vékony blank ami már bizonyított, parabolikus hatású és kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező blank. Az egész fogantyú EVA habbal van bevonva, ami hideg téli időben is nagyon kellemes tapintású. Ezenkívül a rózsaszín és a fekete szín kettős kombinációjában tervezték, ami nagyon szép vizuális elemet hoz létre. A fogantyú egy helyen ergonomikusan leszűkített, végén ízléses rózsaszínű logóval ellátott alumínium elemmel van ellátva.

A bothoz tartozó érzékeny spicceknek köszönhetően még a legkisebb kapásról sem fog lemaradni. A blank kiváló minőségű és könnyű SIC gyűrűkkel van felszerelve, amelyek a zsinór áthaladása során nem okoznak túlzott súrlódást és ellenállást. Alapvetően a bot 2. Carbon Glass (Light, Medium) és 1. Carbon (Heavy) spiccel kapható.

A QUEEN feeder botok nemcsak a horgász díszei lesznek, hanem horgászatkor teljes értékű segítőtársak.

Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
MOSS1-277 BOT DELPHIN QUEEN FEEDER +3 SPICC 330/100G/3 RÉSZ 29 125 Ft
- +
Kosárba 330 cm3+3100 gB115 cm210 g
CARP EXPERT SCORE FEEDER BOT
24 990 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
15 300 Ft
Részletek
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk