A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT

Carp Expert Elite Feeder bot

A Carp Expert nagyon magasra tette a lécet az Elite feeder megalkotásával. IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen.

A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét.

Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. A 3 féle hosszhoz egyaránt 60-120 gramm dobósúly tartomány párosul, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók folyóvizeink többsége.

Betétes orsótartóval rendelkezik, mely stabilan tart és a 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, valamint hogy zsinórunk még több horgászat alkalmával se sérüljön meg.

A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Egy igazán minőségi horgászbot azoknak, akik nem csak a szerencsére akarják bízni a horgászat eredményességét.

CARP EXPERT SCORE FEEDER BOT
24 990 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
4 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin 2020 szeptember
Megjelent: 2020. szeptember 30.

Ebben a kora időszakban a nagy pontyok horgászatát járjuk körbe Szabó Bencével, természetesen nem mehetünk el a halvédelem mellet sem, a pontyok védelméhez csörgő Tamás ad tippeket. Mostanában egyre népszerűbb a busa horgászata, ehhez ad tippeket Szilvási Szilárd. Az ősz természetesen a ragadozók hónapja is, agy a Lukácsi Béla által készített kősüllős blokk a pergetőhorgászoknak nyújt segítséget

Energofish Magazin - 2020 augusztus
Megjelent: 2020. augusztus 19.

Mostani magazinunkban, sügérpergetéshez kapunk tippeket Lukácsi Bélától, megismerhetjük a legújabb Benzár Mix No Limit feederbotot. A busahorgászat rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk Szilvási Szilárd segítségével. Bokor Károly pedig a legújabb univerzális pergetőbotját mutatja be.