DOVIT PRÉMIUM METHOD CARP ETETŐANYAG 1KG

DOVIT Prémium Method Carp

Hallisztes method mixek mellett szükség van olyan keverékekre, melyek szénhidrát alapúak, és nem tartalmaznak állati fehérjéket. Ez az apró szemcseméretű method mix egy olyan különleges íz világú és beltartalmú etetőanyag, mely nem csak a hétköznapi, hanem a versenyhorgászatban is bizonyított. Az összetevőket és a különböző íz anyagokat egy tartalmas keksz alapra helyeztük, amelynek a pontyok, kárászok egyszerűen nem tudnak ellenállni.

A keverék nagy mennyiségben tartalmaz élénk színű angolmorzsát, ami garancia arra, hogy a halak figyelmét a mederfenéken felkeltse, de a vízbe érkezést követően, az élénk füstfelhő is felhívja magára a figyelmet.

Az ízesítésnél eltértünk a hagyományoktól, és egy pikáns csoki rum aromát használtunk, ami igazán különlegessé teszi. Ha pontyra horgászunk, akkor érdemes kissé tapadósabbra, de ha keszeg, kárász a célhal, akkor inkább föld nedvesre keverni.

A tesztek során kör kosaras módszerrel, minimális csonti vagy pinki hozzáadásával, nagy mennyiségű kárászt sikerült fogni, ami köztudottan, pontyos versenyeken egy tökéletes alternatíva. A keverék színe és íz világa miatt teljes mértékben négy évszakos, tehát lehűlt vízben is nagyon jó hatásfokkal bevethető.

Összegezve: ha egy kifejezetten édes, fűszeres, finomszemcsés method mixre van szüksége, akkora Method Carp a legjobb választás.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
DOVI1-787 PRÉMIUM METHOD CARP 1 690 Ft
- +
Kosárba 1690 Ft/KG Prémium Method Carp1 kg
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
990 Ft-tól
Részletek
BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
1 090 Ft-tól
Részletek
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Részletek
Premium Method Mix
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk