DOVIT PRÉMIUM COMPETITION BREAM 1KG

DOVIT Prémium Competition Bream

Minden keszeges etetőanyag alapja az olajos magvak. Ez elengedhetetlen a gyors emésztésű keszegek táplálkozásához, és ebből a keverékből mi sem sajnáltuk ki. Ez a finomszemcsés etetőanyag minden vízterületen ahol keszegek találhatóak, megállja a helyét, még versenykörülmények közt is. Édes, kifejezetten a keszegek számára megfelelő aromával láttuk el, ami a tesztek és a versenyek során is tökéletesen működött. A megfelelő élő anyagok hozzáadásával az etetésünkre csalja a keszegeket valamint a kárászokat.

A bekeverés során ügyeljünk arra, hogy a keverék ne legyen túlságosan tapadós, Hiszen az eredményes keszeghorgászat elengedhetetlen feltétele, hogy az etetőanyag megfelelően füstöljön. Verseny szituációban, a tökéletes hatás eléréséhez, javasoljuk horgászföld hozzáadását. A Premium Bream etetőanyag hideg vízben is tökéletesen vonzza a keszegeket, ez bizonyítva, verseny horgászaink több, télen megrendezett keszeges versenyen is nagy sikerrel alkalmazták, és a legjobb horgászoknak járó serlegeket is elhozták.

A keverék négy évszakos, tehát olvadástól befagyásig használható. További aromázást nem igényel, de édesítőszer hozzáadásával az íz anyagok hatékonyabban kívánlak. A nedvesítés során itt is érdemes több lépcsőben vizezni, hogy az alkotóelemek kellően megszívják magukat, majd ezt követően, a rostálás elengedhetetlen. Ha kifejezetten nagytestű dévérkeszegeket szeretne fogni, akkor bedobás előtt érdemes a keveréket vágott gilisztával dúsítani.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
DOVI1-265 PRÉMIUM COMPETITION BREAM 1 590 Ft
- +
Kosárba 1590 Ft/KG Premium Competition Bream1 kg
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
990 Ft-tól
Részletek
BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
1 090 Ft-tól
Részletek
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Részletek
Premium Method Mix
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk