KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ BOT
Ár-érték arány
Szállíthatóság

Kamasaki Thunder Spin pergető bot

A meglepően kedvező ára mellett számos feladatra alkalmas, mondhatni univerzális pergető botot vehetünk a kezünkbe a Thunder Spin által. 

Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni.

Tökéletes választás azon horgászoknak, akik most ismerkednek a pergetéssel, és ehhez egy igazán kedvező ár-érték aránnyal bíró eszközt kerestek. A könnyű, mindössze 230 grammos pergető bot akár egésznapos cserkeléshez is alkalmas, pluszban jó szolgálatot biztosít általános pergetéshez!

IM6-os anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség, a horgász tudásán is.

Univerzalitása miatt, a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.

A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM6-os karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
10089-242 KAMASAKI THUNDER SPIN BOT 240 8 390 Ft
- +
Kosárba 2,40 m230-60 gB128 cm230 g
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft-tól
12 205 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
9 095 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk