DELPHIN RIVER TROPHY NXT X-TREME 4SPICC 400CM/250G/ FEEDER BOT
Terhelhetősége
Sokoldalú használat

Delphin River Trophy NXT X-treme 4,0m 250 gr extra heavy feeder bot

A RIVER TROPHY NXT XTREME hasonló az NXT változathoz, amelyet folyóvízi feeder horgászatra terveztek, olyan helyeken, ahol merevebb, nagy dobósúlyú botot kell használni. Az X-Treme verzió még nagyobb erejű a bottesttel bír, ami lehetővé teszi az igazán extrém körülmények közötti horgászatot.

Ez egy erős karbon bot, mellyel meg tudod állítani a kitörő halakat is, ám ettől még semmit sem veszít a bot a feeder jellegéből. Nyugodtan tudod használni a nehéz feeder kosarakat is melyek megállnak a sodrásban. A blank alsó részén a nyél felett a bottest kereszt karbonszövéssel van megerősítve. A blank többi része a PowerWrap technológiával készült, mely nemcsak esztétikus, de a blankra tekert karbon szálak miatt a bot erősebb és ellenállóbb a túlterhelés ellen. Ez azt jelenti, hogy megnő a bot élettartama és a sérülésekkel szemben ellenállóbb lesz. Az egyes tagok összetétele acél PowerJoin gyűrűvel vannak megerősítve, mely megakadályozza a szálasodást a sokszori összerakásnál, szétszedésnél.

A RIVER TROPHY NXT bot minőségi SIC betétes gyűrűsort kapott, valamint a bothoz méltó erős orsótartót. A bot megjelenését nagyban emeli részletekig kidolgozott nyele, mely EVA hab és a RUBBER CORK kombinációja. A bothoz 2 karbon (heavy, ultra heavy) és 2 CarbonGlass (light, medium) spicc jár.

A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret
MOSS2-513 DELPHIN RIVER TROPHY NXT X-TREME 4SPICC 400CM/250G/3RÉSZ 41 600 Ft
- +
Kosárba 4 m3 + 4250 g139 cm
CARP EXPERT SCORE FEEDER BOT
24 990 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
4 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk