ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
Ár-érték arány
Súly, kényelem
Szállíthatóság

Arno Black Bolognese bot

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úszózásra, keszegezésre tökéletesen alkalmas, kellőképp erős bolognai bot is.

A letisztult külsejű bottest anyaga egy karbon keverék, így egy tökéletesen erős úszós, mégis rugalmas pálca jött létre.

Egy kis méretű orsóval kombinálva, gyakorlatilag olyan, mint egy spiccbot, csak ezzel a nagyobb pontyokat (3-5 kg) is megfoghatjuk, mivel tudunk engedni zsinórt, ha éppen szükséges.

Stabil tartást garantáló békazáras orsótartója és a spiccen elhelyezett csúszógyűrű garantálja a módszerhez való tökéletes használati faktorokat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, jó ár-érték aránnyal rendelkezik és gyermekek részére is tökéletes variáns, hiszen anyagának köszönhetően jól tolerálja a kezdők okozta esetleges sérüléseket is.

A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
10087-600 ARNO BLACK BOLOGNESE BOT 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 13 990 Ft
9 790 Ft
- +
Kosárba 6 m10-30 gB128cm362 g
ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
Részletek
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Részletek
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft-tól
Részletek
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk