PROLOGIC C-SERIES SPOD & MARKER BOT
Terhelhetősége

C-SERIES SPOD & MARKER SC

Ugyanazokat a fantasztikus teljesítményszinteket kínálja, mint a többi C-series, olyan stílussal és tulajdonságokkal kombinálva, amely csak a prémium botokra jellemző, új C-series SC termékcsaládunk valóban kiváló választás a pontyozó botok világában.

Az SC a vékony parafa rövidítése, és a termékcsalád számos műszaki fejlesztésen és alkatrész-frissítésen ment keresztül, hogy igazán kiemelkedő legyen. A gyönyörűen kiegyensúlyozott és jól kidolgozott szupervékony blank rendkívül érzékeny, és két különböző akciójú változatban elérhető – az AR modell egy univerzális, félparabolikus akció, míg az XD modellt gyors, pontos és erőteljes, hosszú dobásokhoz tervezett akció jellemzi.

Kétrészes, háromrészes és Com-Pact változat is elérhető, hogy minden horgász számára az egyéni igényeinek megfelelő botot kínálhassunk. A termékcsalád minden 3,6 m és 3,9 m hosszúságú modellje 50 mm-es MM-sorozatú könnyű teljesítményvezetőkkel van felszerelve (40 mm a 3 m hosszúságú és a Com-Pact változatoknál), valamint törésgátlós spiccgyűrűkkel. Az elegáns, sűrűn rétegzett blank tükröződésmentes felülettel és visszafogott külső jegyekkel rendelkezik, amely tökéletesen illik az 1K-s borítástól az esztergált, szellőzős Inspire-stílusú orsótartóig.

A bot kényelmes és biztonságos fogásáról az ultravékony és stílusos parafaborítás gondoskodik, amelynek a végén gumírozott, kiszélesedő rész található. A C-Series SC sorozatot a 3,6 m-es, 5 lb-s kombinált Spod és Marker bot teszi teljessé, amely finoman hangolt, különösen feszes, gerinces XD akcióval büszkélkedhet.

A bot könnyedén és hatékonyan képes a nagy rakományokat katapultálni, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy a tómeder minden rejtett részletéről visszajelzést adjon a horgásznak a jelölés és a meder feltérképezése során.

• Szupervékony, sűrűn rétegzett blank
• 50 mm-es könnyű MM-Series gyűrűk (40 mm-es 3 lb-s és kisebb modelleken)
• 16 mm-es törésgátlós spiccgyűrű
• HD szellőzésű Inspire orsótartó
• Vékony parafa (SC) nyél
• AR és XD akciójú változatok
• Kombinált spod és marker bot is a termékcsalád része
• Kétrészes, háromrészes vagy kétrészes/tele Com-Pact változatban kapható

Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly
LAN72-812 BOT PROLOGIC C-SERIES SPOD & MARKER SC 12/3.60M 5LBS 2SEC 50MM XD 31 090 Ft
- +
Kosárba 3,6 m25 lbs
CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft-tól
Részletek
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
30 120 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT BLACK SHADOW TELECARP BOJLIS BOT
17 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk