A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 3.75M BOT
CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 3.75M BOT

Carp Expert Neo Spod 5 lbs

A CXP Neo széria legújabb tagja, a 3,75 méteres Spod horgászbot. A modern pontyhorgászat elengedhetetlen kelléke a pontos etetés. Erre több módozat a horgászok rendelkezésére áll.

Történhet akár csónakkal, etetőhajóval vagy bojlis horgászoknál dobócsővel is. De a parti horgászok sokszor az etetési távolságok miatt nehézségbe ütközhetnek. Erre nyújt tökéletes megoldást ez a Spod bot, ami az akár távoli parti etetés eszközlésének eleme. Kifejezetten etetésre, rakétázásra, spombozásra lett kifejlesztve, de parittyázni is tökéletes alkalmatosság.

Az erőssége 5 lbs, így a legnagyobb méretű Spomb is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele. Anyaga IM10-es minőségi carbon, mely karaktere miatt pontos, és kiemelten fontos, távoli dobásokat tesz kivitelezhetővé. Zsinórunk tökéletes siklását, a 50 mm-es keverő és a további Sic betétes gyűrűk garantálják.

A dobások kellő erőkifejtéséhez, az orsótartó és nyél vége közötti távolság 60 cm, masszív fogást biztosítva. Kiváló alkalmatosság parti etetéshez, tapasztalattól függetlenül minden horgász részére ajánljuk.

A nyári meleg időszak felszíni pecáihoz is jó társ lehet, mikor a felhőképzés a cél spombunk által.

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
16 195 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft-tól
Részletek
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT BLACK SHADOW TELECARP BOJLIS BOT
17 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk