A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER LIGHT BOT
BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER LIGHT BOT

Benzár Concourse Method Feeder Light bot

Egy bot, amire rengetegen vártak! A Concourse Method Feederek mára már legendássá váltak, ami nem véletlen, hiszen szinte páratlan paraméterekkel rendelkeznek és könnyítik meg horgászok ezrei számára a nagytávolságú horgászat kivitelezését.

Most ennek, a méltán híres botcsaládnak született meg a Light, azaz finom verziója. A Concourse Method Light botok a nagytesó minden stílusbéli elemét magukon hordozzák, így nagyon letisztult, modern és elegáns a megjelenésük. Különbség azonban a blank vastagsága, a gyűrűk mérete és a bot dobósúlya.

A T46 Toray karbon alapanyag gondoskodik arról, hogy ezek a botok is kellően feszesek legyenek a dobás során, ugyanakkor úgy dolgozzanak fárasztás közben, ahogyan az elvárható egy ilyen kategóriájú pálcától. 20-75 grammos dobósúlyuk már sejteti, hogy ezek bizony a finom method feeder horgászat eszközei lesznek.

Ennek megfelelően

- a 330-as botot 45 méterig

- a 360-as botot 60 méterig

- a 390-es botot 75 méterig ajánljuk használni egy megfelelő méretű, azaz 30-45 grammos method kosárral.

A Concourse Method Light botok könnyített Seaguide gyűrűi, természetesen az elérhető legjobb minőségű karbon alapanyag mellett, gondoskodnak a bot kecsességéről, légiességéről, ami főleg egy többnapos verseny során lehet igazán fontos szempont.

Mindegyik bot 4 különböző erősségű karbon spiccel kerül kereskedelmi forgalomba, melyek között biztosan meg fogja mindenki találni azt, amelyikre az adott napon szükség lehet. Ezek erőssége 0,5-0,75-1-1,5 uncia.

Igényes, profi feederbotok ezek a kisebb tavakra, akár nagyobb halakhoz is, de nem csak versenyhorgászoknak.

CARP EXPERT SCORE FEEDER BOT
24 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
13 770 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
19 970 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk