Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

HOROG VANFOOK DW-31/ DOUBLE HOOK

A japán Vanfook horgok egyértelműen a világ legjobbjai közé tartoznak. A speciális kialakítású Vanfook Double horgok bármilyen ragadozó halas szereléken, vagy műcsalin a legegyszerűbben, mindenféle kapocs, vagy karika nélkülözésével cserélhető. Páratlan minőségét a rugalmas, de rendkívül nagy szilárdságú anyaga, tökéletes hegykiképzése garantálja.

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.
A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Méret Szín Fogyasztói ár   Rendelt darab  
44910-006 https://energofish.hu/images/thumbimage/T44910-001.JPG 44910-006 6 2.290 Ft
44910-010 https://energofish.hu/images/thumbimage/T44910-001.JPG 44910-010 10 Black Nickel 2.290 Ft helyett
1.310 Ft
Napi akció