Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

ET Outdoor Filézőkés 4'

 

Outdoor Filézőkés 4’ 

Pengehossz: 10 cm

Filéző kés létére kicsi, ám mégis igen hasznos darab a kínálatban. Ha pár kilós pontyot, vagy kisebb süllőt akarunk konyhakésszé varázsolni, bizony szükségünk van egy filéző késre. A túlságosan hosszú pengével sokan nem szeretnek dolgozni, mivel nem érzik biztonságosnak és pontosnak a mozdulataikat. Félnek attól, hogy egy óvatlan mozdulat következtében megvágják magukat, vagy nem úgy sikerül a halról levágni a megfelelő húst, ahogy elképzelték. Számukra jelent óriási segítséget 10 cm-es pengehosszal rendelkező filéző késünk. A rövid penge hosszúság mellet megtartotta kivételes rugalmasságát, mely segít lefejtetnünk az isteni szeleteket a hal csontjáról. Könnyen kezelhető és gyors munkát tesz lehetővé. Élességét sokáig megtartja, de hagyományos módszerekkel újra élezhető. Markolata kényelmes és stabil fogást biztosít, köszönhető ez annak a bevonatnak, ami a nyélre került. Ez biztosítja a tapadást, még a vizes nyálkás körülmények között is.

Ajándék tok is jár a késhez, melyben jól tudjuk tárolni, szállítani. Nem csorbul ki az éle, nem törik el és óvatlanul sem vágunk meg vele semmit.

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Fogyasztói ár Rendelt darab  
80899-540 https://energofish.hu/images/codeimage/C80899-540.JPG 80899-540 1.990 Ft