Array ( [0] => ) Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

WESTIN W3 VERTICAL JIGGING-T 6'2

A W3 Vertical Jigging botok praktikus kétrészes kialakításúak, így könnyen szállíthatók. A japán ’TORAY’ gyárából származó különleges minőségű szénszálaknak  köszönhetően az illesztésnek nincs hatása az erők lefutására a blankban, ami nagy segítséget jelent a kapások észlelésében és a bevágásban is. Ez az SKS revolvermarkolattal ellátott vertikális jiges horgászbot a multi orsókkal tökéletes összhangban dolgozik.

 

* Orsótartó: SKS revolvermarkolattal

* Gyűrűk: LTS kerek gyűrűk

* Blank: 'TORAY' High Performance Carbon a kiváló akció és dobásteljesítmény érdekében

* Prémium minőségű EVA markolat gumiparafa betéttel

* Kevlár szénszál erősítés

A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható.
A multiplikátoros orsók használatához fejlesztett, úgynevezett „revolver nyéllel" szerelt pergető bot. Ennek lényege, hogy a megfelelő állású multi orsóval szerelve a bot súlypontja pontosan a horgász kezébe kerül, így a műcsali mozgása – köszönhetően a könnyed csuklómozdulatoknak – életszerűbbé, fogósabbá tehető.
A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.
Használata megegyezik a klasszikus csavaros orsótartóéval, azonban kialakítása a megfelelő állású multiplikátoros orsók befogadására és egyszerű használatára lett kifejlesztve.

Terhelhetősége

Fárasztás hatékonysága

Műcsali vezetése

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Fogyasztói ár Rendelt darab  
FH100-341 https://energofish.hu/images/thumbimage/TFH100-341.JPG FH100-341 185 cm 2 21-40 g B 100 cm 36.900 Ft