Array ( [0] => ) Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

BOT WYCHWOOD EXTRICATOR MLT 10FT

Egy igazi különlegesség, mely nem csak a bojlis horgászokat fogja elkápráztatni!

 

A 3m hosszúságban készült WYCHWOOD EXTRICATOR tökéletesen kielégíti azon bojlis horgászok igényeit, akik megszállotjai a kis vizeknek.
Tökéletes választás egy cserkeléshez, ahol sokszor csak a partszélbe, alig pár méterre beejtve kínáljuk fel csalinkat a halak számára.

Rövidsége folytán, fákkal benőtt partszakaszokon is elférünk vele és a kívánt helyre tudjuk juttatni csalinkat.

A behúzós pecákon is kiválóan teljesített, mivel hossza tökéletesen elégnek bizonyult a csónakos fárasztások során.

Emellett kiválóan alkalmas úszós, vagy fenekező rablóhalas horgászatra, akadók előtti úszós pontyozásra.


Rugalmas, B akciója minden erősebb kirohanást, fejrázást jól tompított, így halvesztésről alig beszélhetünk.

Klasszikus, parafa nyele minőségi megjelenést kölcsönöz a horgászbotnak.Ha emellett a horgászbot mellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy egy egyedi és különleges felszereléssel eredhetünk a pontyok nyomába.

 

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

Súly, kényelem

Terhelhetősége

Fárasztás hatékonysága

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Hossz Tagok száma Akció Szállítási méret Fogyasztói ár Rendelt darab  
WYWA8-022 https://energofish.hu/images/thumbimage/TWYWA8-022.JPG WYWA8-022 3 m 2 B 158 cm 24.995 Ft