A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX 25L ETETŐANYAGOS VÖDÖR TETŐVEL + 8L TÁLLAL
BENZÁR MIX 25L ETETŐANYAGOS VÖDÖR TETŐVEL + 8L TÁLLAL

Benzár Mix 25 literes etetőanyagos vödör tetővel + 8 literes tállal

A sikeres horgászat alapja a megfelelő állagúra kevert etetőanyag elkészítése. Sokféle etetőanyag és pellet létezik, de a használt mennyiség növekedésével, nehézkessé válhat ezek bekeverése.

A legegyszerűbb módszer egy keverő vödör használata, jelen esetben ez egy 25 literes változat, masszív műanyag kivitelben, fa fogórésszel, erős fém szárral.

A vödörhöz jár egy kisebb tál is, melybe a bekevert etetőanyag, illetve szállítás közben a csalik is tárolhatóak.

A vödör és a tál is literes skálázást kapott, így könnyed mérhetőséget tesz lehetővé.

Műanyag tető is jár a szetthez, praktikus kiegészítő minden horgász számára.

Benzár Mix kedvelőknek kötelező darab.

HALASKANNA KP-3
4 690 Ft
Részletek
CSALIHALAS VÖDÖR
1 590 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ VÖDÖR CSALIZÓ TÁLCÁVAL
1 990 Ft-tól
Részletek
CXP ÖSSZECSUKHATÓ EVA VÖDÖR FEKETE+PIROS
5 290 Ft
Részletek
BENZAR MIX VÖDÖR
1 490 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ CARP TEAM SZÖGLETES VÖDÖR
1 990 Ft-tól
Részletek
Bolós erőpróba pontyokkal
Megjelent: 2021. augusztus 11. | Forrás: Halmos Mihály

Bolognai botos cikksorozatom legelső, nyitó részében már beharangoztam, hogy hazai folyóinkon szerzett tapasztalataimat fogom veletek megosztani hétről hétre. Ehhez képest kakukktojásnak is beillő mai írásom állóvízről és izzasztó pontyfárasztásokról fog szólni, jelezvén azt, hogy ha megfelelő bot van a kezetekben, bizony nem lehetetlen többkilós pontyokra horgászni bolóval, sőt olyan élményekben lesz részetek, melyre mindig szívesen fogtok visszaemlékezni. Hosszú ...

Törpeharcsás vizeken
Megjelent: 2020. szeptember 01. | Forrás: Szabó Bence

Sajnos hazánkban számtalan olyan horgászvíz van, melyben hemzseg a törpeharcsa. Ezek a szúrós kis ördögök mindent, de tényleg mindent felfalnak, a gyomruk szinte feneketlen, emellett testükhöz képest a szájuk is hatalmas, így kis méretük ellenére a nagyobb csalikat is gond nélkül be tudják kebelezni. Emiatt nagyon nincs egyszerű dolgunk, ha szeretnénk őket kikerülni. Fokozottan igaz ez azokon a vizeken, ahol az egyéb, számunkra kívánatos halak – pontyok és amurok ...

Feederrel a téli Dunán
Megjelent: 2020. február 01. | Forrás: Szabó Bence

Legutóbb 2017-ben volt igazán kemény tél, amely természetesen a Dunát, a dunai pecásokat sem kímélte. Az emlékezetes jégzajlás bizony nemcsak a horgászatot lehetetlenítette el, de nagyon komoly károkat is okozott az épített és természetes környezetben, hiszen stégeket zúzott porrá, hajókat, csónakokat tett tönkre, megmutatva ezzel, hogy azért a víz az úr. Szerencsére idén közel sem ilyen rossz a helyzet, sőt, még a vízállás is kifejezetten kedvező a nagydunai ...

TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet feeder horgászoknak
Megjelent: 2019. december 06. | Forrás: Szabó Bence

Rohamléptekkel haladunk az év talán legszebb, legmeghittebb időszaka, a karácsony felé. Az ünnep közeledtével sokunkban ott motoszkál, hogy vajon mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Természetesen a karácsony nem szabad, hogy kizárólag az ajándékokról szóljon, azonban egy jól eltalált meglepetés nagy örömet okozhat családtagjaink, esetleg barátaink számára. Márpedig adni jó, nagyon jó! A következőkben összeszedtem azokat az ajándék ötleteket, amelyeknek úgy ...

Szelektív pontyozás methoddal
Megjelent: 2020. június 10.
Benzár Zsolt és Szabó Bence ezúttal a Törökbálinti Horgásztóra látogatott el, ahol a cseppet sem baratásgos, esős, szeles időben a method technika két vállfaját, a bordás kosárral és a töltögetős, flat kosaárral történő horgászat eredményességét hasonlították össze. Bár mindkét technikával sok halat fogtak, mégis nagyon szembetűnő volt a különbség, amely a módszer és a használt csalogatóanyagok jellegéből adódott. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a peca, ne hagyd ki a filmet!
Minden jó, ha a vége jó!
Megjelent: 2020. április 15.
Vannak napok, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt eltervezzük. Az idei tél egyik legszélsőségesebb napján Bence is így járt és egy nagyon nehéz horgászatban volt része az egyik kedvenc intenzíven telepített bányataván, a Harcsa Horgásztavon. Bár a tó halbősége messze földön híres, bizony időnként meg tudják makacsolni magukat a bajszosok és komoly kitartásra van szükség ahhoz, hogy horogvégre tudjuk őket csalni. Ez alkalommal még egy előre nem tervezett éjszakai horgászat is kerekedett a napból, de mind tudjuk, ember tervez, isten végez. Az igazán emlékezetes horgászatok épp azok, amelyek nem a tervek szerint alakulnak!  
Feederes kalandok az Ipolyon
Megjelent: 2020. április 01.
Egy kemény tél nem sok horgászati lehetőséggel kecsegtet, ezért minden adandó alkalmat meg kell ragadni. Így tett Bence is, aki horgászbarátja, Bencze Zoltán invitálásának eleget téve az Ipolyra látogatott. A srácok a hideg idő ellenére fantasztikusat pecáztak, hiszen az Ipoly óriási halbőségéről tett tanúbizonyságot. Sorra jöttek a szebbnél szebb paducok, bónusz dévérek és még néhány további keszegféle is, melyek folyamatos érdeklődése egész nap kitartott. A finom felszerelések és az a kevéske csalogatóanyag, amit a fiúk magukkal vittek, bőven elegendőnek bizonyult a kiváló szórakozáshoz. Remek nap volt!
Dunai feederes praktikák
Megjelent: 2020. február 05.
Benzár Zsolt és Szabó Bence együtt látogattak el a Dunára, ahol egy rendkívül agyalós, ugyanakkor fantasztikus fogásokban gazdag napot tölthettek el. Nem volt egyszerű dolguk a srácoknak, hiszen a pálya meglehetősen akadós volt, így jó néhány halat veszítettek, mire minden apró részlet a helyére került és végre beindulhatott a halfogás! A Duna több halfaj képviselőjével is megajándékozta a fiúkat, hiszen márnát, koncért és domolykót is fogtak ezen a rövid, reggeltől szürkületig tartó pecán. Különleges végszerelékekből és folyóvízi praktikákból nem lesz hiány a filmben!
Csurgó nagypontyai - 2. rész
Megjelent: 2019. november 13.
A film második részéből kiderül, hogy mi történt a Fehérvárcsurgói-víztározón Bencével az éj leple alatt, na meg a horgászat második napján! A türelem és a kitartás, ha némi szerencsével is párosul, fantasztikus élményekben lehet részünk egy ekkora vízen is. Hatalmas izgalmakra van kilátás, hiszen a horgászat java még csak most jön! Nagytestű pontyokból nem lesz hiány!