A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR SPIDER FLAT METHOD FEEDER KOSÁR
BENZÁR SPIDER FLAT METHOD FEEDER KOSÁR

Benzár Spider Flat method feeder kosár

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék részét képző kosárra is érdemes figyelmet fordítani. 

Az új Benzár Spider Flat method kosár akár a partközeli vagy távoli feederes pecákhoz is tökéletes alternatívát nyújt, széles méretskálájának köszönhetően.

Bármely, a method technikával alkalmazott és közkedvelt csalihoz tökéletes megoldás, legyen szó waftersről, popupról vagy bármilyen süllyedő csaliról. 

A kosár lényege a kialakításában rejlik, mely egy középen kialakított tartó részt rejt szerkezetében, ami garantálja, hogy csalink minden esetben az etetőanyag kupac közepén helyezkedjen el. Ennek kikönnyített és teljesen süllyedő csalik esetében van legtöbb jelentősége, mikor a halak mederfenéken táplálkoznak inkább és nem a lebegő csalikra reagálnak.

Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a szériát, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni.

DRENNAN FLAT FEEDER METHOD KOSÁR
1 590 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ METHOD FLAT FEEDER KOSÁR
1 949 Ft-tól
Részletek
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
Részletek
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 390 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA
340 Ft
Részletek
Apró, de annál fontosabb részletek a method horgászatban
Megjelent: 2020. június 30. | Forrás: Ujszászi Dániel

Ebben az írásban viszont nem szigorúan újdonságaink, hanem azok az aprócikkek kerülnek a fókuszba, melyeknek köszönhetően felkészülten várhatjuk a következő horgászatunkat. A „töltögetős” módszerrel – és úgy általában a (ponty) horgászattal – kapcsolatosan kijelenthető, hogy a siker kulcsa sokszor a legapróbb részletekben rejlik. Egy adott vízterületre bárki, bármikor el tud látogatni, azonban az eredményességhez jó néhány dolognak összhangban ...

Újdonság a method kosarak között
Megjelent: 2019. november 30. | Forrás: Szabó Bence

A method technika népszerűségének egyik kulcsa az egyszerűsége, hiszen az eredményes műveléséhez szükséges eszközök köre lényegesen szűkebb, mint a többi finomszerelékes módszer esetében. Vannak azonban olyan aprócikkek, kiegészítők, amelyek vonatkozásában kulcsfontosságú, hogy minden a helyén legyen. Ilyen például a kosár, hiszen mégiscsak ez a lelke a „töltögetős" stílusnak. Fontos, hogy olyan súlyú, méretű és bordázatú modellt válasszunk, ...