ARNO PARAGON ORSÓ
Súly, kényelem
Sokoldalú használat
Ár-érték arány

Arno Paragon orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

Az 5 méretben elérhető Paragon széria is ezt a szegmenst bővíti, melyek mindegyike egy masszív, fekete színű külsőt kapott.

A hajtókar egy gombnyomással behajtható, mely rendkívül gyorsan nyitható, majd zárható, a tekerős kivitelekkel szemben, természetesen minden modellen.

A Paragon változatok általánosan használhatóak, szinte bármilyen horgászmódszerhez a békéshalazáson belül, de kezdő harcsások, rablóhalasok is megtalálhatják a nagyobb méretekben számításaikat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott elsőfékes orsó, mely a horgászattal ismerkedőknek vagy egy kifejezetten jó ár-értéket képviselő terméket kerestek általános, akár pontyhorgászathoz.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében a horgászat megkezdése előtt érdemes oly módon beállítani a fékerőt, hogy a zsinór húzásakor engedjen a fék. Természetesen amennyiben a horogelőke gyengébb a főzsinórnál, úgy feltétlen kalkulálni kell annak kisebb szakítószilárdságával. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20054-600 ARNO PARAGON 6000 ORSÓ 7 990 Ft
5 390 Ft
- +
Kosárba 60003Elsőfék5,5:1GrafitAlumínium0,35 mm / 310 m355 g
LINEA JADE-LINE RD ORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
3 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI JUNIOR ORSÓ
2 290 Ft
Részletek
ARNO BLACK KNIGHT ORSÓ
8 490 Ft
5 990 Ft
Részletek
LINEA VIGOR PRIME FD ORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
4 190 Ft-tól
Részletek
LINEA VIGOR POWER 2 ORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
4 390 Ft-tól
Részletek
LINEA RAPID ONIX RD ORSÓ
11 150 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk