A termék jelenleg nem elérhető.
ARNO BLUE METAL 7000 ORSÓ
ARNO BLUE METAL 7000 ORSÓ

Arno Blue Metal 7000 orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A Blue Metal 7000-es méretű, igazán letisztult fekete külsővel rendelkező, univerzálisan használható, robosztusabb elsőfékes orsó is ezt a szegmens bővíti.

Minden időben kellemes fogást biztosító fogója fém karral csatlakozik az orsó házához, ami 4.1:1 áttétellel párosulva, kompromisszum mentes használatot biztosít, legyen szó bármilyen nagyobb súlyú szerelékről.

Alumínium dobja alapból fel lett töltve kék színű, magas szakítószilárdságú monofil zsinórral, így a zsinórválasztással és csévéléssel se kell időt pazarolni.

Elsőfékes, megfelelően precíz fékrendszerrel szerelt orsó, mely a nehezebb igénybevételű horgászatokat is tolerálni fogja, erősebb bojlis, heavy feeder vagy harcsázó botokon egyaránt.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a harcsázással, távdobással vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű, univerzális fenekező orsót kerestek.

Nincs kapcsolódó cikk