A termék jelenleg nem elérhető.
PROMIX FULL FERMENT TEJSAVAS ETETŐANYAG 900G
PROMIX FULL FERMENT TEJSAVAS ETETŐANYAG 900G

Promix Full Ferment

A Full Ferment Tejsavas egy erőteljesen savanyú, erjesztett illatú keverék!

A Promix Full Ferment termékcsalád a legrégibb, tradicionális pontyos alapanyagből, a kukoricából készül 100%-ban, ehhez kerül az erjesztés során egész kendermag.

Persze, nem darált kukoricáról beszélünk, a legjobb feldolgozott kukoricás összetevők kerültek bele sallangmentesen. A kaja gerincét a TTX adja, ebből is a piacon elérhető legmagasabb tisztaságú kiméletesen préselt verziót választottuk. Ez az alapanyag már önmagában is egy pontymágnes, de itt azért nem álltunk meg. Hidegen sajtolt kukoricacsírapellet, sajtolatlan kukoricacsíraőrlemény, és természetesen a legmagasabb fehérjetartalmú kukoricaszármazék, a kukoricaglutén sem maradhatott ki a sorból. Ezt a keveréket a végén tejsavas erjesztéssel állítjuk be a tökéletes formára.

A végeredmény egy erőteljesen tejsavas illatú, de mégis teljesen természetesen erjesztett kukoricaillatú színezékmentes keverék lett, melyet bármilyen körülmények között felhasználhattok. A felsorolt tulajdonságai miatt erősen szelektív, főként a pontyokat és amúrokat húzza a kosárhoz. Ez a tulajdonsága versenyeken is elengedhetetlenül fontos a sikerhez.

Előre bekevert etetőanyag, víz hozzáadását nem igényli. Kifejezetten jól tapad, viszont vízbe érve szinte kirobban a kosárból, óriási kukoricás felhőt képezve. Keverhető bármelyik Promix szénhidrátos, vagy kukoricás etetőanyaggal. Ilyenkor célszerű a másik keveréket is teljesen előkészteni, majd a két bekevert etetőanyagot egymáshoz keverni.

LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
990 Ft-tól
Részletek
BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
1 090 Ft-tól
Részletek
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Részletek
Premium Method Mix
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk