A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR RIVER FEEDER MONO CLEAR ZSINÓR 150M
BENZAR RIVER FEEDER MONO CLEAR ZSINÓR 150M

Benzár River Feeder Mono Clear zsinór 150m

A Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely a keményebb folyóvízi, erős igénybevételt jelentő használatra nyújt tökéletes megoldást, főzsinór tekintetében.

A River Feeder Mono, a nevéből is következően egy erős igénybevételre tervezett monofil főzsinór, ami hazai vizeinkre tökéletes választást garantál.

A zsinór színe teljesen víztiszta, így a folyók letisztult állapotában is kiváló alternatíva, nem kelt gyanakvást, az óvatosabb halak számára sem.

0,20mm-től egészen 0,30mm-es átmérőkben elérhető. A legkisebb méret egy tiszai keszegezéshez tökéletes lehet, a legnagyobbal pedig felvehető a verseny a legvadabb dunai nyurgákkal, márnákkal szemben is.

Teflon bevonatának köszönhetően, extra erőtartalékokkal lett felvértezve kopásállóság tekintetében, így a kövezéseket, padokat is jobban bírja az átlagos zsinórokkal szemben.

Bátran ajánlott főzsinór, minden folyóvízi pecás részére, 150 méteres kiszerelése univerzálissá teszi, mely eleget tesz bármely folyóvíz követelményeinek.

PROFESSIONAL 100M
360 Ft-tól
Részletek
ZSINÓR ET ULTRA POWER 150M
670 Ft-tól
515 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO S-FORCE MATCH SINKING 150M
2 660 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO TF S.C TAPER LEADER
7 990 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO T-FORCE MATCH PRO
1 990 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO TF XPS MATCH-SINK 150M
2 790 Ft-tól
Részletek
Monofil zsinórok feeder horgászoknak
Megjelent: 2020. április 25. | Forrás: Szabó Bence

Legyen szó a feeder technika bármely vállfajáról, a használt zsinórok kiválasztása egy nagyon hangsúlyos kérdés kell, hogy legyen. Ennek az az oka, hogy mind a főzsinórok, mind pedig az előkék eszköztárunk legfontosabb elemei közé tartoznak, melyeknek, egyrészt nagyon strapabíróknak és megbízhatóknak kell lenniük, másrészt pedig összhangban kell állniuk felszerelésünkkel, a meghorgászni kívánt vízzel és a célba vett halak méretével egyaránt. Mindenre azonban ...

Nádszéli methodozás nagy pontyokra
Megjelent: 2020. szeptember 02.

A Homoródszentpáli nagyhalas tó messzeföldön híres nagy pontyairól, de hogyan foghatunk belőlük szebb példányokat eggyetlen nap alatt? Megtudhatják filmünkből.

Energofish magazin 2020 junius
Megjelent: 2020. június 24.
Megmutatjuk, hogyan fogjunk pontyot távolról feederbottal. Tippeket ad Lukácsi Béla a nyári balinozáshoz. Csörgő Tamás egy trendi félsátrat mutat be, és tanácsokat adunk ahhoz hogyan kerüljük el a törpeharcsákat.
Energofish Magazin - 2020 május
Megjelent: 2020. május 27.
UL pergetés is témaként szerepel a mai adásban, a legnagyobb ragadozóknak a harcsáknak is nyomába eredünk Koós Ferenc segítségével. A The One legújabb csalikülönlegességét is megismerhetjük, és a Dunán feederezünk a mostani adásunkban.