A termék jelenleg nem elérhető.
Salmo Sparky Shad 4 cm
Salmo Sparky Shad 4 cm

A Sparky Shad-et egyedülálló keresztmetszet jellemzi. Ez az egyedi felépítés és a speciális súlyelosztási rendszer olyan tulajdonságokat kölcsönöz a műcsalinak, mely – bátran állíthatjuk – semelyik más tömeggyártott műcsalihoz nem hasonlítható. Lassú vontatásnál erős oldalütések és a farok vad lengése jellemzi a Sparky Shad mozgását. A vontatás sebességének gyorsulásával a kilengés csökken, viszont ezzel párhuzamosan a vibráció hihetetlen mértékben fölgyorsul. Ez nem csak a speciális súlyelosztási rendszernek köszönhető, hanem a különleges kialakítású terelőlemeznek is. A fent említett tulajdonságoknak köszönhetően a Sparky Shade kitűnő választás hagyományos pergető horgászathoz és trollingozáshoz egyaránt. Gyakorlatilag bármilyen édesvízi ragadozó halat üldözőbe vehetünk vele, legyen az sügér, pisztráng, süllő, domolykó vagy jász.

SALMO FRISKY
3 590 Ft
Részletek
SALMO FANATIC
3 790 Ft
Részletek
SALMO EXECUTOR
3 790 Ft-tól
Részletek
Salmo Tiny 3cm, S,F
3 390 Ft
Részletek
SALMO PERCH
3 790 Ft-tól
Részletek
SALMO PIKE
3 790 Ft-tól
Részletek
Cserkelés domolykóra Salmo wobblerekkel
Megjelent: 2021. június 30. | Forrás: Szebenyi Péter

Ha a domolykók és a köztem lévő korábbi kapcsolatra gondolok, akkor mindig a Nagy Ho-Ho-Ho Horgász esete jutot eszembe. Hisz szegény narancs sipkás mese hősünk nap mint nap látta a halat, de megfogni nem tudta. Csúnyán kinevették minden próbálkozását. Így jártam én is évekig a domikkal. Láttam őket, de minden próbálkozásom kudarcosan eredmény nélkül ért véget! Szerencsére ez a múlt és megosztanám Veletek a receptet amivel orvosolni tudtam ezt. Szerelés Botunk ...

Energofish Magazin - 2020 május
Megjelent: 2020. május 27.
UL pergetés is témaként szerepel a mai adásban, a legnagyobb ragadozóknak a harcsáknak is nyomába eredünk Koós Ferenc segítségével. A The One legújabb csalikülönlegességét is megismerhetjük, és a Dunán feederezünk a mostani adásunkban.