A termék jelenleg nem elérhető.
LUREFANS SR65 WOBBLER
LUREFANS SR65 WOBBLER

Lurefans SR65 wobbler

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

Az SR65 Blade kialakítású wobbler, a nagy sikert kiváltó, vertikális Rattlesnake sorozat alapjai mentén készült el. A 6 cm-es változat a sorozat legnagyobb tagja, mely univerzálisan felhasználható darab. 26,5 grammos súlyának köszönhetően gyorsan süllyedő, így a mélyebb területeket is lehet vallatni általa, ahol búnuszhalak, esetleg harcsák is fennakadhatnak a horgain.

Magának a csalinak az ötlete amerikai sügérhorgászoktól származik, de a hazai vizek ragadozói, a sügereken kívül is jól reagálnak ezen típusokra.

Az S verzió végén egy plusz villantó is helyt kapott, melynek előnye a csukázások során lesz leginkább tapasztalható, de a balinok is értékelni fogják.

Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, mely tűhegyes hegyével könnyedén átüti és megtartja a ragadozók száját a fárasztások során.

Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazhatóak. Vontatás közben egy érdekes vibráció jellemzi a mozgását, és a külsejének köszönhetően, plusz ingert kiváltó váltakozó színhatást is kelt a víz alatt.

Egyedi kialakítású fém csali, mely érdekes tagja lehet a pergetőtáskáknak.

SALMO FRISKY
3 590 Ft
Részletek
SALMO FANATIC
3 790 Ft
Részletek
SALMO EXECUTOR
3 790 Ft-tól
Részletek
Salmo Tiny 3cm, S,F
3 390 Ft
Részletek
SALMO PERCH
3 790 Ft-tól
Részletek
SALMO PIKE
3 790 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk