WIZARD BLD SPIN CARP VILLANTÓ
Wizard BLD Spin - Carp villantó A Energo Team Wizard szériája a rablóhalas, illetve a pergetést favorizáló horgászok igényeire nyújt megoldásokat.

A legújabb pergetésre szánt csalival sincs ez másképp. A fém csaliszéria a BLD Spin nevet kapta, minden igényt kielégítő színvariációkkal, azokon belül is 4 méretskálával jelent meg. A BLD Spin Carp egy tömzsibb, kerekebb formájú, kisebb pontyokra, kárászokra emlékeztető forma, mely vízbeérést követően magas rezonanciájával kelti fel a halak érdeklődését. Impozáns színeinek és verető mozgásának hála vállhat a pergetőhorgászok fogós fegyverévé.

Kialakításának köszönhetően nehezebben akad el a kövek között, plusz kétszárú horgokkal van szerelve, ez is minimalizálja az elakadást. (A horgoknak egyforma irányba kell állniuk, ez biztosítja a tökéletes akadást.)

A hátán lévő három furatnak köszönhetően változtatható a felkötése, így másfajta mozgást produkálva. Méreteinek köszönhetően sekélyebb tavaktól a folyóvízi pergetésekig széleskörűen alkalmazható. Ajánlott variáns az összes hazai ragadozóra, méreteinek köszönhetően, a nagyobb tagokkal váratlan bónuszhalak is horogra akadhatnak.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Változat Súly Szín
84235-804 VILLANTÓ WIZARD BLD SPIN CARP 8GR FLUO YELLOW & WHITE 1 490 Ft
- +
Kosárba BLD SpinCarp8 gFluo sárga - fehér
KAMASAKI ECO PILKER
690 Ft
Részletek
ET WIZARD ASP SPINNER
790 Ft
Részletek
WIZARD CHUB SPINNER
690 Ft
Részletek
DUO DRAG METAL CAST SHOT MŰCSALI
2 990 Ft
Részletek
TOP 10 Wizard karácsonyi ajándék ötlet pergető horgászoknak
Megjelent: 2019. december 17. | Forrás: Halmos Mihály

Az Energofish kínálata évről évre gyarapodik a jobbnál jobb felszerelésekben, ennek köszönhetően az ünnepek közeledtével nem okoz nehézséget az sem, hogy az óriási választékból kiemeljünk és bemutassunk pár sikerterméket, amelyek nemcsak a karácsonyfa alatt mutatnak jól, de bizony osztatlan sikert arattak eddig is boldog tulajdonosaik körében. Wizard Samurai Spin pergető bot és Wizard Spin 3000-es pergető orsó Könyörtelenül gyors karakterrel bíró ...

Ólomtestű wobblerekkel a ragadozók ellen
Megjelent: 2019. október 14. | Forrás: Halmos Mihály

Ha pergetésre adjuk a fejünket, először a legfontosabb eszközöket szerezzük be, mint például a pergetőbotot, orsót, zsinórt és a célhalaknak megfelelőnek tartott műcsalikat. Mint mindennek, ennek is megvan a maga prioritása. Az előbb felsoroltakat azonnal követik a műcsalis dobozok, majd jöhet az igény szerint kiválasztott, praktikus pergető táska. A sort lehetne folytatni a különféle pergető ruházattal, lábbelikkel, halkiemelő alkalmatosságokkal, lip-gripekkel, ...