A termék jelenleg nem elérhető.
ET TEREPSZÍNŰ CSAPPANTYÚS BOTVILLA
ET TEREPSZÍNŰ CSAPPANTYÚS BOTVILLA

EnergoTeam terepszínű csappantyús botvilla

Az éjszakai horgászok körében (és nem csak) egyre nagyobb népszerűségnek örvend a csappantyús bottartó fej. Csak nyomjuk meg a botot a villa közepén, és a szárak azonnal záródnak, a bottestet határozottan fogják közre, így a legagresszívabb húzásra sem enged a tartó a szorításból!

Ez a bottartó megakadályozza egy későn észrevett agresszív kapás rossz végkimenetelét, amikor a botunk a vízben valahol a tó mélyén végezheti.

Megfelelő, minőségi bottartó állvánnyal, vagy leszúróval párosítva, botunkat biztonságban tudhatjuk a vízparton jelen kiegészítővel.

BOTTARTÓ ÍVES CSÓNAKOS DP-51
3 390 Ft
Részletek
ERŐSÍTETT BOTTARTÓ VILLA V
390 Ft
Részletek
ERŐSÍTETT BOTTARTÓ VILLA U
390 Ft
Részletek
BOTTARTÓ VILLA HÁTSÓ
390 Ft
Részletek
BOTTARTÓ VILLA HÁTSÓ LÁGY
630 Ft
Részletek
BOTTARTÓ VILLA GUMIS
690 Ft
Részletek
Rapid vadvízi bojlizás
Megjelent: 2024. február 10. | Forrás: Szabó Attila

Úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a hétvégék alkalmával is csak pár órám van kijutni a vízpartra. Ilyen kevés időráfordítással a különböző vadvizeinken halat fogni szinte lehetetlennek tűnhet, azonban ez nem mindig van így. Ha ismerünk olyan horgászhelyeket, folyószakaszokat, ahol már korábban találtunk halat, mindenképpen érdemes lehet ezekre rápróbálni. Természetesen nem lesz akkora esélyünk, mintha folyamatosan „szórnánk” az adott ...